2024-03-09 169 瀏覽
同Jack一齊出太子食Dinner 🍽️為咗尊重約會同襯番Chill Pill 木系設計裝修我地係著Burberry style 情侶裝💕入番主題~Chill Pill最近推出左新menu🔖🌟2 Good 2 Chill Dinner Set🌟(套餐為晚餐,每日6點後供應)今次我地就揀左以下配搭📝- Sharing Appetizer 牛油果蟹肉他他作為前菜小食真係好開胃👍🏻配搭好脆既法包🥖又有口感又飽肚!- Filll Your Tommy Entrees 1️⃣香煎味噌比目魚比目魚煎得好香滑😍配菜三色椒蘆筍薯仔~怕肥既就一定要揀佢!2️⃣黑松露雜菇粗管通粉黑松露控必食~ 粗管通粉口感又好😋連毛弟都係咁追住要食!- GlootGlootGloot Drinks 白桃芒果茶甜度適中香味俱全既果茶🍹- Sweet Tooth (柚子牛角Croffle)貌似雞蛋仔既Croffle~配搭柚子汁同雪糕~就算本身已經食到好飽都可以食哂😆 定因為女人真係有第二個胃去專食甜品呢🫣🤫鋪內空間其實唔算話大,座位有限~晚夜如果唔係book位都幾難walk-in架!同埋Chill Pill係真Pet frien

同Jack一齊出太子食Dinner 🍽️
為咗尊重約會同襯番Chill Pill 木系設計裝修
我地係著Burberry style 情侶裝💕

入番主題~Chill Pill最近推出左新menu🔖

🌟2 Good 2 Chill Dinner Set🌟
(套餐為晚餐,每日6點後供應)

今次我地就揀左以下配搭📝
- Sharing Appetizer 牛油果蟹肉他他
作為前菜小食真係好開胃👍🏻配搭好脆既法包🥖又有口感又飽肚!
- Filll Your Tommy Entrees
1️⃣香煎味噌比目魚
比目魚煎得好香滑😍配菜三色椒蘆筍薯仔~怕肥既就一定要揀佢!
2️⃣黑松露雜菇粗管通粉
黑松露控必食~ 粗管通粉口感又好😋連毛弟都係咁追住要食!
甜度適中香味俱全既果茶🍹
- Sweet Tooth (柚子牛角Croffle)

鋪內空間其實唔算話大,座位有限~
晚夜如果唔係book位都幾難walk-in架!
同埋Chill Pill係真Pet friendly!
係可以入室內進餐架👍🏻所以唔洗擔心天氣影響✌🏻
想食就記得早啲book位留座~
帶寵物既都記得要講~店員會預留適合座位比客人!
2024-03-08