2023-08-15
行完街餓了,想黎個快食,見到呢間嘅甜點同鹹點都未試過,就心思思去試新嘢,食完覺得好味😋仲打包埋俾屋企人一齊分享💕MINIBON招牌肉桂卷係我嘅最愛,面層🈶自家忌廉芝士糖霜,食落啖啖肉桂香,口感香甜鬆軟BLACK SESAME MINIBON未食已經聞到香濃嘅黑芝麻味,呢個係新口味,鍾意黑芝麻嘅朋友要試吓啦🤗BLACK SESAME PEANUT BUTTER MINIBON 呢款都係新口味👉🏻黑芝麻➕花生🥜兩者搭配埋一齊,食落更香口,花生味道會比較突出,卷入面仲有花生粒粒CHOCO MINIBON迷你朱古力卷面層鋪滿朱古力醬,咬落會聞到陣陣朱古力香氣PINEAPPLE GRAPEFRUIT OOLONG TEA菠蘿西柚配上烏龍茶,感覺好清新,好fresh ,味道清甜,充滿茶香SESAME TO-FU CHILLATTE食黑芝麻卷配上芝麻豆腐特飲簡直係perfect match❣️飲落每一啖都充滿黑芝麻香,豆腐清新滑溜,飲品係沙冰口感,非常消暑ROAST BEEF PANINI呢個鹹點真係要試吓👍🏻個包係自家製,口感極好,咬落每一啖都充斥著芝士香氣及牛肉味,真係非常美味
MINIBON
BLACK SESAME MINIBON
CHOCO MINIBON
迷你朱古力卷面層鋪滿朱古力醬,咬落會聞到陣陣朱古力香氣
SESAME TO-FU CHILLATTE
ROAST BEEF PANINI