餐廳: Cinnabon (勿地臣街)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-10-31 0 瀏覽
一直以嚟都係Cinnabon 嘅Fans,因為佢嘅肉桂卷每款口味都係唔會令人失望,可惜我花生敏感,如果唔係我聽到另一半話花生朱古力味係好好食,花生醬非常之濃郁,且入口順滑不過唔緊要,佢仲有好多選擇,我自己最鍾意嘅就係佢哋個蘋果味♥️蘋果同肉桂嘅組合,對於我嚟講係兒時嘅回憶。只要一食到呢個配搭,就會瞬間諗起冬天嘅時候,個一口嘅暖意。.今次除咗依然都係買兩個肉桂卷返屋企食之外,同時都買咗杯檸檬特飲,店員係即時製作,酸酸嘅檸檬配上梳打,簡直好似由我個鼻腔直衝腦袋咁,爽呀!🍋🍋‍🟩所以如果同我一樣鍾意飲酸嘅嘢嘅朋友,可以不妨試吓.以前堂食我就會鍾意配杯熱咖啡,但咖啡就不過不失,呢度都係俾大家參考吓。但作為下午茶,一口肉桂卷再呷一口黑啡,都真係幾寫意㗎

2024-10-09
5 分鐘 (外賣自取)
  • 蘋果肉桂卷
2024-10-09 137 瀏覽
每次經過呢間舖頭都覺得好香 見到啲肉桂卷都覺得好吸引 咁啱今日想食啲甜嘢 所以買咗兩個嚟試吓❤️黑芝麻花生醬肉桂卷我本身都好鍾意食黑芝麻同花生醬 想像唔到兩個結合會係咩味,所以買咗過嚟試吓 肉桂卷一定要擺或者微波爐整返熱佢先好食 黑芝麻味都幾香 入面,仲有啲花生醬味 成件事都好Heavy 好甜好甜😂❤️原味肉桂卷完美相對上就冇咁甜,不過都好甜😂佢就真係識到原本肉桂嗰陣香味 我鍾意配茶或者咖啡 食落去就冇咁甜 好夾🙈🙈

❤️黑芝麻花生醬肉桂卷

❤️原味肉桂卷

Cinnabon以其主打的肉桂卷成為了一個令人難以抗拒的甜點品牌。一踏入店內,香氣迎面撲來,令人忍不住垂涎三尺。Cinnabon的肉桂卷經典而美味,每一口都帶給您濃郁的肉桂香氣和鬆軟的麵糰。卷起的鮮嫩麵糰中夾著滿滿的肉桂糖漿,每一層都融合了甜蜜和香辣的滋味。最經典的配方還附有豐富的奶油芝士糖霜,為整個肉桂卷增添了豐厚的口感。Cinnabon的肉桂卷不僅在味道上令人滿足,還有著令人難以忘懷的視覺饗宴。卷曲的形狀、金黃色的外皮和滿布糖霜的上層,讓每個肉桂卷成為一件藝術品。總之,Cinnabon的肉桂卷是一種卓越的甜點享受,無論是作為早餐的美味開始,還是作為下午茶的甜蜜伴隨。無論您是甜食愛好者還是肉桂的狂熱追隨者,Cinnabon的肉桂卷都能帶給您一種令人著迷的滋味體驗。

2023-09-04
5 分鐘 (堂食)
2023-09-14 926 瀏覽
一到3點3就心郁郁想食下點心蛋糕麵包個啲今次要為大家介紹既係 - CinnabonCinnabon 係位於銅鑼灣勿地臣街14號地舖佢係係主打食玉桂卷不過除左玉桂味之外佢地仲有其他唔同口味今次我點左個芝麻系列既味道個人大愛佢地個Black Sesame Peanut Butter芝麻同花生真係super match食落個花生醬超香濃 勁正而且佢地仲出左外賣系列有興趣既朋友仔bookmark定啦Location: Causeway BayPrice : $100-$200/p.pEnvironment (10 is chill): 7/10Yummy (10 is delicious): 7/10
一到3點3就心郁郁想食下點心蛋糕麵包個啲

Location: Causeway Bay
Price : $100-$200/p.p
Yummy (10 is delicious): 7/10
2023-09-14 643 瀏覽
肉桂卷迷🌟注意! 這家【CINNABON】是香港目前我覺得吃了會上癮的肉桂卷😋..招牌必點原味肉桂捲,表面鋪滿一層自家忌廉芝士糖霜ㄧ圈圈的包卷都充滿非常香甜的肉桂醬🤤口感香甜鬆軟好吃到暈!.不過最近最受歡迎的芝麻味又返來了! 還多了芝麻花生🥜 愛好花生的絕對不能錯過! 大推!大推!大推!還沒吃己經聞到濃郁的黑芝麻味,甜度比例很好不會太甜,芝麻花生醬口味的就是在面鋪上滿滿的花生醬且裡頭有大大小小的花生粒,好有層次口感!PINEAPPLE GRAPEFRUIT OOLONG TEA菠蘿西柚配上烏龍茶好清新、好fresh🌿茶底加上菠蘿西柚粒粒,味道清甜充滿茶香與水果的酸甜滋味 SESAME TO-FU CHILLATTE食黑芝麻卷在配上芝麻豆腐特飲,簡直是芝麻控的天堂每一口都充滿黑芝麻香,豆腐清新滑溜,飲品係沙冰口感,非常消暑!我還直接外帶ㄧ盒mini size 的芝麻、芝麻花生、原味、蘋果口味回家給家人分享!下次經過 妳們ㄧ定要來ㄧ盒!
肉桂卷迷🌟注意!

招牌必點原味肉桂捲,表面鋪滿一層自家忌廉芝士糖霜
ㄧ圈圈的包卷都充滿非常香甜的肉桂醬🤤口感香甜鬆軟好吃到暈!
不過最近最受歡迎的芝麻味又返來了!
還多了芝麻花生🥜 愛好花生的絕對不能錯過!
大推!大推!大推!

菠蘿西柚配上烏龍茶好清新、好fresh🌿
茶底加上菠蘿西柚粒粒,味道清甜
充滿茶香與水果的酸甜滋味

SESAME TO-FU CHILLATTE
食黑芝麻卷在配上芝麻豆腐特飲,簡直是芝麻控的天堂

下次經過 妳們ㄧ定要來ㄧ盒!

外賣自取
  • 花生芝麻玉桂卷
2023-08-24 444 瀏覽
><行街行到攰攰地 口痕想買杯嘢飲聞到好香烘焙味 於是又買咗d肉桂卷食今期推出黑芝麻系列很合心意Black Sesame Minibon / Black Sesame Peanut Butter Minibon堂食嘅話店員會幫忙翻熱估唔到芝麻同花生醬都夾 仲有粗粒口感Minibon鬆軟富彈性 作為小食呢個size則好Cinnabon Chips將肉桂卷切片焗到脆身 又幾得意喎之後買咗盒返屋企 店員提示室溫擺到兩日而放freezer就一個月 可以留意加熱指示Cinnabon / Choco Minibon原味肉桂味好正 下次買個classic夠大個而朱古力味係冇加肉桂 多個選擇Sesame To-fu Chillatte夏天飲沙冰消暑一流芝麻味香濃加上滑捋捋豆腐完全唔會甜膩 每啖都好滿足Pineapple Grapefruit Oolong Tea(38) 烏龍茶茶底加上菠蘿西柚粒粒酸酸甜甜幾清爽><><><><><><><><><
行街行到攰攰地 口痕想買杯嘢飲

><><><><><><><><><><
Cinnabon
銅鑼灣勿地臣街14號地舖
2023-08-23 1901 瀏覽
甜品嘅奇妙之處在於會令人食得開心,所以樣靚花款多都好重要, 源自美國 的 Cinnabon 不只是玉桂卷咁簡單,不時創造新口味,誘人貪心多試幾款,而且玉桂食品出色之外,芝麻亦好得。 從玻璃櫥櫃可見,肉桂卷口味多花款,而且有其他食品,例如脆片、曲奇及蛋糕。 而且因為來自美國,classic 經典玉桂卷體積巨大,看來如一碗飯的大小,所以售$46/個其實唔貴,最好就是兩個人分享。 幸好有迷你及一口份量,比較適合愛吃唔願肥的你我;另一優點是需然如預期中的頗甜,但並不過份,所以總括來說我覺得好食,堂食完之後馬上外賣,因為保存得好可以放兩日甚至一個月,店方有教學。 我們堂吃了三款特別口味,全部揀迷你 minibon。 花生醬黑芝麻卷芝麻卷傳統美式的花生醬,裏面有大大粒的花生增口感,正常是我杯茶,配合黑芝麻吃,口感豐盈,真是邪惡的幸福! 沒有花生醬的芝麻卷,芝麻香更感濃郁,不只鋪在面,更藏在麵包層內,相當足料;麵包軟柔柔的,新鮮味香。 其實是在招牌肉桂卷上塗上一層蜂蜜及紅莓子粒,出奇的討好,竟然中和了肉桂卷本身的膩,令甜味更自然。 飲品方面我推薦芝麻豆漿 Chillatta 及菠蘿柚子凍茶:芝麻豆漿
創新口味玉桂卷
創新口味玉桂卷
經典玉桂卷

我們堂吃了三款特別口味,全部揀迷你 minibon。

芝麻卷

芝麻卷

芝麻豆漿 Chillatta
豆腐花在底,記得搞混飲,芝麻味香,可口。
菠蘿柚子凍茶
菠蘿柚子凍茶
意猶未盡,外賣了一盒四個 minibon combo $135。
minibon combo
堂食坐位不多,寬敞舒適,以外賣為主;店長殷勤介紹食品,主動替堂食客人把玉桂卷加熱,服務態度好。

2023-08-20
minibon combo
2023-08-23 191 瀏覽
之前同事請過我食呢間Cinnabon,覺得好好味,知道佢哋推出咗我最鍾意嘅黑芝麻口味,即刻過嚟試吓:🟪Minibon呢個Combo有齊黑芝麻、玉桂、黑芝麻花生醬、朱古力四隻味,一次過滿足晒我所有慾望!大家可以食之前叮熱佢,黑芝麻味同朱古力味都好出!配返cinnamon rolls嘅質地,唔會好甜,勁好食!我仲叫埋佢哋嘅嘢飲,估唔到都好吸引:🟦Pineapple Grapefruit Oolong Tea呢杯嘢飲有齊菠蘿、西柚同埋烏龍茶,感覺好新鮮,甜度啱啱好,好啱夏天飲!😍🟩Sesame To-Fu Chillatte 作為黑芝麻控嘅我,呢杯芝麻豆腐花飲品就啱晒我!除咗有好濃郁嘅黑芝麻味,亦都有豆腐花嘅口感,呢個配搭真係幾新鮮!😋

🟪Minibon

我仲叫埋佢哋嘅嘢飲,估唔到都好吸引:

🟩Sesame To-Fu Chillatte
2023-08-15 188 瀏覽
行完街餓了,想黎個快食,見到呢間嘅甜點同鹹點都未試過,就心思思去試新嘢,食完覺得好味😋仲打包埋俾屋企人一齊分享💕MINIBON招牌肉桂卷係我嘅最愛,面層🈶自家忌廉芝士糖霜,食落啖啖肉桂香,口感香甜鬆軟BLACK SESAME MINIBON未食已經聞到香濃嘅黑芝麻味,呢個係新口味,鍾意黑芝麻嘅朋友要試吓啦🤗BLACK SESAME PEANUT BUTTER MINIBON 呢款都係新口味👉🏻黑芝麻➕花生🥜兩者搭配埋一齊,食落更香口,花生味道會比較突出,卷入面仲有花生粒粒CHOCO MINIBON迷你朱古力卷面層鋪滿朱古力醬,咬落會聞到陣陣朱古力香氣PINEAPPLE GRAPEFRUIT OOLONG TEA菠蘿西柚配上烏龍茶,感覺好清新,好fresh ,味道清甜,充滿茶香SESAME TO-FU CHILLATTE食黑芝麻卷配上芝麻豆腐特飲簡直係perfect match❣️飲落每一啖都充滿黑芝麻香,豆腐清新滑溜,飲品係沙冰口感,非常消暑ROAST BEEF PANINI呢個鹹點真係要試吓👍🏻個包係自家製,口感極好,咬落每一啖都充斥著芝士香氣及牛肉味,真係非常美味

MINIBON

BLACK SESAME MINIBON

CHOCO MINIBON
迷你朱古力卷面層鋪滿朱古力醬,咬落會聞到陣陣朱古力香氣

SESAME TO-FU CHILLATTE

ROAST BEEF PANINI
Cinnabon (銅鑼灣)📍銅鑼灣勿地臣街14號地舖👩‍🎓大學時代有段時間都幾經常買Cinnabon, 不過都只會買佢最原始嗰隻Cinnamon Roll!🙈因為我自己本身對玉桂味,有種莫名其妙嘅情意結 ⛓️💓🛍️見到佢喺香港越開越多分店,所以經過時代廣場都要入去買番個!🛒🖤最近佢哋做緊芝麻新口味,除咗minibon有芝麻味之外,就連飲品都襯埋一套!🥤💁🏻‍♀️今次因為揀咗好多件,🏡所以選擇外賣返屋企同家人一齊食!加熱後嘅minibon係更加好食㗎!🔥🍞🧁Minibon $33招牌玉桂味係必食Item! 面頭鋪滿一層cream cheese, 一圈圈嘅包卷都充滿非常香甜嘅玉桂醬,呢個係all time favorite!!🍞🎩Black Sesame Minibon $39黑芝麻味取代咗肉桂味道!未放入口已經聞到非常之香濃嘅芝麻味!甜度唔算高,滿口芝麻味層次好豐富!🍞🥜Black Sesame Peanut Butter Minibon $39估唔到黑芝麻同花生醬嘅融合係可以咁合拍!呢個係芝麻系列裏面必食!最欣賞佢個花生醬係充滿着大大小小嘅花生粒,好有咬口!🍞🍫Choco Minibon
Cinnabon (銅鑼灣)
📍銅鑼灣勿地臣街14號地舖

🍞🧁Minibon $33
招牌玉桂味係必食Item!
🍞🎩Black Sesame Minibon $39
黑芝麻味取代咗肉桂味道!
未放入口已經聞到非常之香濃嘅芝麻味!
甜度唔算高,滿口芝麻味層次好豐富!
估唔到黑芝麻同花生醬嘅融合係可以咁合拍!
呢個係芝麻系列裏面必食!
最欣賞佢個花生醬係充滿着大大小小嘅花生粒,好有咬口!
🍞🍫Choco Minibon $36
今次呢個冇玉桂味,亦都冇芝麻味!
經典系列入邊其中一款,表面鋪滿朱古力醬, 效果都幾澎湃!Chocolate Lover 必點!
🥤🍍Pineapple Grapefruit Oolong Tea $38
第一次試埋佢哋嘅飲品,真心有驚喜喎!
估唔到佢哋做茶飲都咁出色!
呢個菠蘿西柚烏龍茶,茶底濃,亦都食得出用咗新鮮水果,而唔係純粹落糖漿!而且甜度都唔高!
🥤🎩Sesame To-Fu Chillatte $40
呢個芝麻系列嘅飲品其實感覺似甜品多啲!
因為裏面真係有豆腐花架!呢個配搭夏天一流!

🌟官方加熱指引做參考
2023-08-06
2023-08-11 187 瀏覽
平時唔太食甜,所以黎左香港3年都未去試😅咁岩經過銅鑼灣,見到啲口味都幾岩我,叫左啲黎試下。Promote緊黑芝麻系列,估唔到咁岩我口味‼️🌟黑芝麻豆腐沙冰🌟嫩从黑芝麻豆腐花咁,杯野唔甜,黑芝麻味好香,豆腐滑身,勁岩我口味 😋🌟菠蘿柚子烏龍茶🌟都係唔會好甜淨係得糖漿味咁,係有菠蘿既甜甜酸酸感覺同輕微既柚子味,夠清新。🌟黑芝麻玉桂卷🌟🌟黑芝麻花生玉桂卷🌟🌟朱古力玉桂卷🌟🌟原味玉桂卷🌟最鍾意黑芝麻花生個款,黑芝麻同花生味較好重,落足料。食完更加肯定我係鍾意芝麻既香😂➡️黎緊仲會係啟德新商場AIRSIDE開分店添‼️
平時唔太食甜,所以黎左香港3年都未去試😅
咁岩經過銅鑼灣,見到啲口味都幾岩我,叫左啲黎試下。

Promote緊黑芝麻系列,估唔到咁岩我口味‼️

🌟黑芝麻豆腐沙冰🌟

🌟菠蘿柚子烏龍茶🌟

🌟黑芝麻玉桂卷🌟
🌟黑芝麻花生玉桂卷🌟
🌟朱古力玉桂卷🌟
🌟原味玉桂卷🌟
最鍾意黑芝麻花生個款,黑芝麻同花生味較好重,落足料。
食完更加肯定我係鍾意芝麻既香😂

➡️黎緊仲會係啟德新商場AIRSIDE開分店添‼️
2023-08-07 151 瀏覽
Cinnabon地址:銅鑼灣勿地臣街14號地舖G/F, 14 Matheson Street, Causeway Bay美國人氣連鎖cinnamon roll 肉桂卷專門店Cinnabon,銅鑼灣,除了CLASSIC 原味招牌肉桂卷,更有多款唔同口味,亦有BEVERAGE 如咖啡,BLACK COFFE 加甜食, 絕對是COMFORT FOOD , AFTERNOON TEA 的OPTION 因mini size, 方就可以點多幾個唔同口味試試啦。一次過ORDER 4個味, 同女朋友一齊食, Black Sesame Minibon , Black Sesame Peanut Butter Minibon , 原味original and chocolate 朱古力卷。佢芝麻味好香,花生醬也是大愛,濃郁香甜。而原味每口都有肉桂及糖霜香,留了來做隔天早餐配coffee 。花生醬黑朱古力卷, 並無加入肉桂粉,沾滿黑朱古力醬,而面層就有滿滿嘅花生醬,花生粒, 像吃DONUT 菠蘿柚子烏龍茶很夏日,茶香中有水果酸甜。黑芝麻豆腐沙冰飲入口好正,黑芝麻同豆腐味爆出,涼意由喉嚨直滑入胃#香港美食
Cinnabon
地址:銅鑼灣勿地臣街14號地舖

菠蘿柚子烏龍茶很夏日,茶香中有水果酸甜。

#香港美食 #hkfood #hkfoodie #yummy #foodporn #delicious #cuisine #restaurant
#Cinnabon #desssert #sweet #cake #cinnamonroll #coffee #teatime
美食 #香港探店 #香港旅游攻略 #香港 #香港生活 #小红书爆款美食 #我的美食日记 #美食日常 #美食探店 #香港打卡 #蛋糕 #探店 #周末探店 #美国餐厅 #甜品 #人气打卡美国餐厅 #肉桂卷 #香港美食推荐”
2023-08-07 153 瀏覽
今次嚟到Cinnabon 銅鑼灣分店,位於時代廣場後街非常易搵,而且距離銅鑼灣地鐵站都只係5分鐘步程。從美國引入香港,外國有過千間分店,香港目前開了三間不同的分店,嚟緊9月中喺啟德會開新公店!主打肉桂卷及配以忌廉糖漿製成的秘製糖醬🥰舖頭雖然細細間但五臟六腑俱全,店內仲有少量座位同企位可即時享受美食,店內後半段是開放式廚房,客人可即叫即整或挑選玻璃櫥窗底下各式各樣的肉桂卷或曲奇餅,無論作為甜品或小食都非常吸引,螞蟻人必試!除此之外,佢哋仲提供多款唔同嘅特色調製飲品,如精選咖啡、茶品、冷泡咖啡、梳打特飲等等,而每一季都會推出唔同嘅限定產品,上一季就有椰子檸檬🍋 8月開始最新推出咗期間限定口味芝麻豆腐味Chillatee,個人覺得非常好味🤭必試推廣!試咗幾款唔同嘅肉桂迷你卷,大熱嘅傳統口味有肉桂原味,重有黑芝麻味嘅肉桂卷,在漩渦位置填滿了香滑黑芝麻醬同芝麻粒,另外的黑芝麻花生醬亦都夾雜着芝麻同香濃花生醬,每一款都帶嚟唔同嘅層次滋味👍🏻🥰每一款都好有驚喜!菠蘿西柚烏龍茶清爽帶甘香嘅西柚味,配搭果味濃郁嘅菠蘿口感,入口香甜而清爽,加上烏龍茶底夏天更加解渴!Sesame To-Fu Chillat

菠蘿西柚烏龍茶

Sesame To-Fu Chillatee
今季期間限定嘅最新口味,豆腐花底配合芝麻奶昔,啜一啜~入口冰凍得嚟又軟滑,充滿濃郁芝麻嘅香滑味道,呢個真係超級好飲啊!
2023-08-01
  • 原味肉桂卷
2023-08-06 118 瀏覽
有好多唔同口味既肉桂卷🍩每日新鮮出爐, 我地點左一盒有4件既ᴍɪɴɪ sɪᴢᴇ可以多種選擇😍仲試左剛出既新口味- 黑芝麻系列🤭▫️ 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟑)招牌必點肉桂卷, 香酥既麵包卷上面有層自家忌廉芝士糖霜肉桂味好突出, 帶返屋企熱食香甜鬆軟最滋味😋😋▫️ 𝐂𝐇𝐎𝐂𝐎 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟔)肉桂粉換成朱古力粉, 面層再擠左朱古力漿, 好邪惡🍫😈▫️ 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐀𝐌𝐄 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟗)新口味黑芝麻迷你卷, 一大啖咬落去好有層次, 中意唔太甜既朋友可以試下😋 ▫️𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐀𝐌𝐄 𝐏𝐄𝐀𝐍𝐔𝐓 𝐁𝐔𝐓𝐓𝐄𝐑 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟗)黑芝麻同花生嘅香完美地撘配一齊, 一次過滿足晒兩個願望, 兩款味道都好突出, 卷入面仲有好多粒粒花生🥜🤭▫️𝐒𝐄𝐒𝐀𝐌𝐄 𝐓𝐎-𝐅𝐔 𝐂𝐇𝐈𝐋𝐋𝐀𝐓𝐓𝐄 ($𝟒𝟎)黑芝麻撞上清新滑溜既豆腐花, 配上沙冰既口感, 而家天氣咁熱, 整番杯超級爽🥤🤤▫️𝐏𝐈𝐍𝐄𝐀𝐏𝐏𝐋𝐄 𝐆𝐑𝐀𝐏𝐄𝐅𝐑𝐔𝐈𝐓 𝐎𝐎𝐋𝐎𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐀 ($𝟑𝟖)烏龍茶同水果混合而成, 菠蘿西柚酸酸甜甜又好有茶香🍍🍹

▫️ 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟑)

▫️ 𝐂𝐇𝐎𝐂𝐎 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟔)
肉桂粉換成朱古力粉, 面層再擠左朱古力漿, 好邪惡🍫😈

▫️ 𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐀𝐌𝐄 𝐌𝐈𝐍𝐈𝐁𝐎𝐍 ($𝟑𝟗)

烏龍茶同水果混合而成, 菠蘿西柚酸酸甜甜又好有茶香🍍🍹
2023-08-05
外賣自取
下午茶
2023-08-06 139 瀏覽
👈🏻Cinnabon#japjapjap_銅鑼灣#japjapjap_西式Sesame Tofu Chillatta 夏天必飲呀🤩香濃嘅黑芝麻配上滑捋捋嘅豆腐花 好似食咗個甜品咁沙𣲙好解暑 透心涼呀Mango Passionfruit Oolong Tea烏龍茶茶底好香😙配上芒果同熱情果酸酸甜甜味道好清爽Minibon選擇好多 目不暇給😍店員會幫手加熱 出爐時散發住陣陣嘅玉桂同牛油香食落濕潤又鬆軟黑芝麻同花生醬超襯吖兩者互相輝映❤️經典玉桂卷就一定係招牌啦玉桂粉非常香濃 香氣十足面頭有自製嘅忌廉芝士糖霜 超級邪惡💕焦糖蘋果肉桂卷面頭放上蘋果肉 甜甜地 口感更豐富朱古力味唔係話好甜 焗熱後仲有流心嘅效果🤩Cinnabon chips 係玉桂卷嘅橫切面嚟嘅焗起咗就更加香脆煙靭😘Stix nuggets鍾意酥脆嘅口感可以食呢隻好似千層酥咁💗可以點cream cheese同焦糖醬Overall食評最高5粒🌟)📌好味程度:🌟🌟🌟🌟📌回頭度:🌟🌟🌟🌟📌環境:🌟🌟🌟🌟📌服務:🌟🌟🌟🌟🌟
👈🏻Cinnabon

#japjapjap_銅鑼灣