2021-06-29
知道係良心店所以帶朋友黎食早餐叫兩個G餐,我叫牛、炒蛋、煙肉、熱奶茶朋友叫牛扒、炒蛋、餐肉、熱奶茶野食出黎,佢話魚柳乜乜乜,我一聽到即刻講唔係我地既,冇點魚柳兩個都係牛,個黑衫樓面哥仔就即刻控制唔到自己情緒,好悔氣話我:你要牛又同我講魚柳,我應反佢解釋返,樓面哥仔好唔耐煩話得得得,乜乜七七,好在出餐位裏面有位白衫哥仔feel到佢有問題,出黎控制佢緩和左當時氣氛,不過美好一天開始就比呢位樓面哥仔破壞左,真係眼都突埋,唔知佢從一個牛字邊個音邊個調聽出我點魚柳兩個字呢,其實你可以複複單就唔會出錯,錯仲要向客人發脾氣真係好唔掂,唔係朋友怕惹事實同你嘈過然後撇除樓面哥服務態度,野食係好ok,環境都ok,值得幫襯溫馨提示:以後複單啦,懶醒唔好意思,主要係比錢食早餐仲要受氣所以突登寫食評,啖氣屈左成朝啊陰公,你有壓力我都有壓姐
叫兩個G餐,我叫牛、炒蛋、煙肉、熱奶茶
朋友叫牛扒、炒蛋、餐肉、熱奶茶
然後撇除樓面哥服務態度,野食係好ok,環境都ok,值得幫襯
溫馨提示:以後複單啦,懶醒