2020-04-03 521 瀏覽
如果我記錯我第一次去薩利亞食嘢好似都有6-7年了,但一直都係掛住食食食,食食食😂😂😂每次都係同朋友,屋企人去食。掛住傾計、食嘢,都諗到要拍照記錄下食左咩🙈。個日又唔想煮飯,但係要食飯喎。咁就去左薩利亞啦。 一個人點左三樣嘢,一個燴飯,一個pizza,兩塊麵包😋。忌廉意大利飯飯有野菌既香味、忌廉味道非常好,甜而不漏、個種奶香味陣陣撲鼻😋水牛芝士薄餅,呢種細細既薄餅,岩晒我一人食😋,餐廳推介做人氣食物的確無錯的。上面嘅芝士想要的效果都有,芝士迷你懂的😆 最後一個,芝士法包個有香蔥,芝士味,焗到焗卜卜,每次下午餐都突然想起佢😂😂希望役症做點過去,可以同朋友,家人一齊開懷暢飲😊😊