2010-03-31 5 瀏覽
星期一喺跑馬地食完飯, 食得飽飽哋, 咪向銅鑼灣方向散吓步, 行到咁上下見到yogo, 之前見報紙有介紹過, 又見未食甜品, 間舖仔人又唔多, 咪入去試吓囉! 我好鍾意佢係按重量計錢, 咁自己想食幾多就要幾多, 唔會嘥嘢。佢有幾個味道既yoghurt 可以揀, 呢次我揀咗綠茶同荔枝。Toppings用咗OREO, Cranberries, Granola同Kiwi, 感覺上好natural, 個人認為yoghurt既甜恰到好處, 唯一不足既係荔枝yoghurt個味唔夠荔枝。食嘢我好睇service, service唔得, 嘢食幾好味都冇用, 呢度既staff我覺得都幾helpful既, 但係人多既時候會有少少亂~佢另一個gimmick係食yoghurt都有Happy Hour, 夜晚9點半後有折~

2010-03-29