2022-06-27
紅磡有間超文青帶點波希米亞風嘅cafe🌾打卡一流!店內空間感十足,淺粉色系配搭木色桌椅,柔和舒服嘅感覺🤍室內好多打卡位!門口打卡位無冷氣😅想打卡要犧牲一下🤣我哋2個人未食早餐就過嚟,實在喺太肚餓所以叫咗勁多嘢食😂🥗Grilled Prawn with Mango Salad $78🍤大蝦香芒沙律,大大隻蝦夠鮮,香芒夠甜唔酸,沙律菜好夠份量!🍱Deluxe All Day Breakfast $138 豐富全日早餐,真喺好豐富啊!有我最鐘意嘅炒滑蛋🍳煙三文魚、蕃茄🍅牛油果🥑香腸、估唔到有蟹肉絲蘑菇🍄沙律,仲有大大塊Croffle真喺超滿足啊!🦀Crab Salad Croffle $78蟹肉沙律牛角包窩夫,呢個Croffle表面大量蟹肉絲、同埋沙律蛋碎!配合大量沙律菜,好抵食啊!🍓士多啤梨配雲尼拿雪糕窩夫 $108 Strawberry, Vanilla Ice Cream Waffles🧇 呢個窩夫即叫即整,記得預多啲時間Order!窩夫一開四,新鮮熱辣大大份外層香脆內裡鬆軟,表面一大球雲呢拿雪糕冰涼透心,每一塊都有士多啤梨片同忌廉🍓我極速清咗個窩夫😂同朋友Share食剛剛好呢~🍊Fr
店內空間感十足,淺粉色系配搭木色桌椅,柔和舒服嘅感覺🤍 室內好多打卡位!門口打卡位無冷氣😅想打卡要犧牲一下🤣
我哋2個人未食早餐就過嚟,實在喺太肚餓所以叫咗勁多嘢食😂 🥗Grilled Prawn with Mango Salad $78
呢個造型好QQ打卡一流喔!天氣超熱啊,飲返壺凍水果茶就啱哂啦~味道唔會超甜,帶少少酸好開胃~用鮮果嘅水果茶有橙🍊百香果、火龍果、青檸、士多啤梨🍓
椰子冷萃咖啡, 入口椰子味湧出嚟,同平時飲嘅Cold Brew好唔同!