2018-01-28 1599 瀏覽
今日男朋友話想去打邊爐,上openrice咁啱睇到呢間,見到得一個食評,開頭心諗係咪唔好食所以冇人去,又或者啱啱新開。所以就諗住博下,Book左8點不過早到左。一去到見到有曬花牌,原來係新開既,一入到去發現幾乎全場爆曬。呢間放題店係路軌送肉既,其他配料,飲品同雪糕就要出面攞,肉類要用pad落單。我地嗌左個鴛鴦湯底,地獄湯同蕃茄湯,前者好香麻味,但係男朋友就覺得唔夠辣,不過夠唔夠辣就視乎你既接受程度,後者就好有蕃茄既原味,唔會個味好假。我地揀左美國牛既套餐,送白豚肉,質素算高,地方又乾淨,服務態度好好,特別一讚係姓戴既經理,好好人,唔會黑口黑面!下次一定會再黎食,希望呢間放題店遲啲會開多啲分店!
下次一定會再黎食,希望呢間放題店遲啲會開多啲分店!
2018-01-28