2020-07-11 5983 瀏覽
揀呢間慶祝老公生日,貪佢有生蠔同紅白酒任飲。是晚提供紐西蘭生蠔,不是即開即沖洗嗰種,係預先已開好,每次只比2隻,都幾大隻,creamy,頗滯肚,故即使愛蠔嘅我倆只能食半打便要stop了。有沙律,cold cut, 熱葷,粥麵,但款式偏少,無咩嘢可揀。甜品款少,還好有movenpick 多款口味雪糕。酒方面,白酒好飲過紅酒。服務方面,基本茶餐廳咁啦,環境亦似canteen。優惠價黎食,埋單每位500多d,已包加一,性價比偏低,若唔食生蠔就更低。個人認為食高級放題會更好。(疫情下,每次要戴回口罩出去取食物,餐廳好應該提供口罩袋。見有好幾位食客可能貪方便,就咁拉下口罩至下巴黎食,這樣更加不衛生吧!)
  • 牛仔粒
  • 生蠔