2022-10-15 2570 瀏覽
友人因為某日本化妝品牌送咗兩位afternoon treat, 所以就相約一齊去試下Four Seasons嘅 Gallery諗返起原來四季酒店嘅用餐體驗只係有一次, 就係Caprice; 當然嗰次嘅感覺非常良好今次由於我哋係一行四人, 而贈券係二人用,所以我哋另外order咗二份普通嘅afternoon treat然後再share而贈送嘅tea set menu同正常menu係有分別, 所以一齊share就可以試哂唔同嘅食物 (詳見附圖餐牌) 當然兩款menu都有鹹點同甜點, 其中覺得比較出色嘅係焗迷你叉燒包, 開心果撻, scones, 焦糖黑加侖子macaron👍當然去Four Seasons食tea係食氣派嘅, 而且可以同朋友一齊傾吓計, 開開心心咁渡過一個下午, 希望後疫情時段大家生活都可以過得好啲
Afternoon  Treat
Afternoon  Treat