2024-02-09
今次book左8:00pm,去到7:47pm,等左5分鐘左右就有得入。見餐廳特別有張menu係for牛既就同男朋友都叫牛試下,我叫左西冷牛扒,佢叫和牛拼龍蝦,都係叫四成熟,但兩樣都好韌,唔係好咬得爛,完全搞唔掂。我杯荔枝冰茶飲落苦澀,飲完口乾舌燥,本身見有人推介先叫,可能咁岩我杯出事?男朋友杯菠蘿流打對我黎講有種香精味,又係搞唔掂~我地坐係近reception同廚房既2人坐位,目睹員工們前後跌左3次碗碟餐具落地下,乒鈴乓啷聲非常刺耳,同埋應該人手唔夠既關係,有位但執唔切野比人坐,reception做埋帶位又order野食又執碟真係辛苦曬,我都明白咁樣既情況服務唔得都好正常。同埋一坐底我隻碟仲有水積同埋感覺有啲油,最後唔敢用。整體來講食物唔得,番屋企途中差啲嘔出嚟,雖然presentation 都ok,服務見仁見智,環境嘈吵,價位方面8折左每人都$382.5,唔算平,可以有更好選擇。