同女朋友去2人世界 一去到門口, 就見到傳說中風趣既老闆, 當日冇book位, 好好彩去到岩岩好仲有張台唔洗等. 雖然位置近門口, 但完全冇影響對呢間餐廳既感覺. 我地叫左個海鮮2人餐, 老闆見我地第一次去, 送兩柸賓治同梳乎厘比我地@@1) 沙律 送的, 正常水準, 好開胃~2) 非常唔錯, 我覺得d薯溶好正~3) 高水準, 燒得岩岩好, 外脆內滑! 4) 咖哩唔太辣, 送飯一流. 蟹就正常水準5) 呢個真係不得了, 喜出望外, 炸魚 炸魷魚鬚 青口 炸蝦 炸帶子 豆腐卜. 內容豐富! 最鐘意炸魚. 第一次食呢種汁, 勁香椰汁味~6) 小唐菜 水準正常, 本身念住叫菜心, 不過冇, 呢個時候, 老闆行過同個員工講, "冇菜心!? 唔好念喇, 抄雜菜喇", 但之後個員工冇理佢7) 荔枝同藍莓味, 荔枝味入口促到酒精味, 但都係好正8) 叫左焦糖布丁, 蘋果批跟雪糕, 高水準甜品~9) 梳乎厘 驚喜既心型梳乎厘, 老闆好細心~味道當然一流就食完果陣, 老闆話可以出去有海景既位坐低傾計, 不過當時太夜, 所以出左去
同女朋友去2人世界

1) 沙律
送的, 正常水準, 好開胃~

非常唔錯, 我覺得d薯溶好正~

高水準, 燒得岩岩好, 外脆內滑!

咖哩唔太辣, 送飯一流. 蟹就正常水準

6) 小唐菜

荔枝同藍莓味, 荔枝味入口促到酒精味, 但都係好正

叫左焦糖布丁, 蘋果批跟雪糕, 高水準甜品~

9) 梳乎厘
驚喜既心型梳乎厘, 老闆好細心~味道當然一流

就食完果陣, 老闆話可以出去有海景既位坐低傾計, 不過當時太夜, 所以出左去坐一陣就走左.
去過一次, 你就會想去第二次, 除左食物水準高, 老闆好識攪氣氛. 當日有人生日, 老闆仲用特別方法送梳乎厘蛋糕出黎, 用咩方法就唔講喇, 留返比大家有機會去感受下~
2013-04-20
  • 喇沙海鮮