男朋友難得浪漫,帶我去食一間好高質嘅酒吧餐廳,位於將軍澳中心~ bar pacific❣️餐廳環境都感有情調。我男朋友話聽聞賣相同味道都好高質,絕對值得一試呢度豐富早餐🥰同埋佢呢度座位又夠寬敞同舒適👍本來以為酒吧餐廳比較黑暗,但係可能我食早餐朝早嘅時間都比較光猛😆一入到去佢安排我哋坐有sofa嘅位置🤭佢亦都有bar位位置,場內仲有好多個TV mon 去播歌,有返啲情調,仲會有得玩飛鏢,超正🫶🏻當然到我哋嘅重點早餐,我地食咗照燒汁雞扒再另加茄汁豆,炒蛋,窩夫同薯餅🥰呢個係我最鍾意既早餐配搭🥣超豐富,滋味十足😋雞扒最緊要夠入味👍🏻薯餅又夠脆🤤yummy最後我自己order咗一杯英式奶茶,伯爵茶既香味好濃☕️佢用既比例黎調配,感覺剛剛好,奶香濃郁、絲滑順口。❤️食品高質,聊天約會一流❤️

❤️食品高質,聊天約會一流❤️