2023-03-02 132 瀏覽
生日見到做promotion menu價錢都ok就預先付款訂位,環境和暗藍色燈光都幾有情調,但如果視力有問題就比較暗d! 出面有個小露台可以睇到夜景,影相好靚😍 服務生就比較後生同埋似trainee,唔似係好專業,我地食甜品時候完全無匙羹😂promotion menu有5個courses, 但食到去main course 就出事,剛放低的食物凍左…我只去左幾分鐘洗手間,出嚟條魚完全無温度,仲有小小魚腥味,我食第一啖已經唔想食,問服務員拿pepper 調下味…但都係唔得…不過我就無反應叫佢煮過…費事…. 我成份俾左愛人食🙃佢都話唔好味😌我問返佢份羊架,佢都話係一般,只係份量多!呢啲就真係要改善,因為當晚都無咩人,只得幾枱客人!最後甜品等左好耐,因為甜品中有雪糕,我哋係出面影緊相,其中一個服務員就叫我哋入返去食嘢怕啲雪糕會溶,我地食完就走啦!臨走前門口有個影相位幾Cyber feel,打下咭幾靚😙

臨走前門口有個影相位幾Cyber feel,打下咭幾靚😙

焦香北海道帶子、風乾豬面頰肉、燒粟米濃汁
香煎法國鵝肝、焦糖洋蔥、無花果
意大利牛肝菌忌廉湯、脆麵包粒
秘製龍蝦湯、干邑忌廉
原隻波士頓龍蝦扁意粉、秘製龍蝦汁、鮮蕃茄、羅勒香葉
虎蝦粉紅意大利飯、紅菜頭汁
香煎法國鱸魚、露筍、香滑法式薯蓉、肉汁
迷迭香烤焗澳洲羊架、奶油千層薯、意大利西蘭花、肉汁
法式焗蘋果千層酥、意式雲呢拿雪糕
香煎法國鵝肝、焦糖洋蔥、無花果