招聘中
$18,000-$23,000
月薪
同幾個朋友好耐無見!終於約到食飯,由於大家都無咩idea,就陪我食呢間我想食好耐嘅no money so lonely啦~每次經過TOP商場都會比呢間餐廳吸引到,因為佢個名真係好搞笑,同埋佢嘅裝修非常之特別,好適合打卡,外面都有好多霓虹燈嘅裝飾入座起計90分鐘就要交檯,第一個人坐低開始計,所以記得等齊人先入座!(雖然最後都無催趕過我地)我好鍾意好鍾意食卡邦尼意粉呢度有墨汁卡邦尼帶子意粉,我當然係即刻叫嚟試啦好可惜佢嘅味道不似預期,冇乜芝士味,杰撻撻,冇乜汁唔知係冷氣凍,定係我哋食得慢,總之凍凍地仲叫咗個Pizza share夠脆 鍾意食薄批唔好錯過呢個啖啖蟹肉飯都幾好食估唔到成餐飯最好食,係個小食拼盤嘢飲無咩特別 我叫咗黑芝麻豆漿沙冰,朋友叫咗芒果椰汁冰,$52杯,都唔平㗎!餐廳嘅職員有啲大頭蝦,上錯咗幾次嘢,問嗰陣都呆吓呆吓咁不過嘢食嘢飲都不過不失啦,餐廳冷氣有啲凍,坐得唔耐朋友話覺得個餐牌印到啲字好細好難睇得清楚同埋話好花喎我就覺得OK嘅

我好鍾意好鍾意食卡邦尼意粉
呢度有墨汁卡邦尼帶子意粉,我當然係即刻叫嚟試啦

好可惜佢嘅味道不似預期,冇乜芝士味,杰撻撻,冇乜汁
唔知係冷氣凍,定係我哋食得慢,總之凍凍地

仲叫咗個Pizza share
夠脆 鍾意食薄批唔好錯過

呢個啖啖蟹肉飯都幾好食

估唔到成餐飯最好食,係個小食拼盤

餐廳嘅職員有啲大頭蝦,上錯咗幾次嘢,問嗰陣都呆吓呆吓咁
不過嘢食嘢飲都不過不失啦,餐廳冷氣有啲凍,坐得唔耐

朋友話覺得個餐牌印到啲字好細好難睇得清楚同埋話好花喎
我就覺得OK嘅