2010-10-21 53 瀏覽
之前見過幾次, 都想試試, 今次放假下午2點幾3點黎試試下午茶, 但係原來佢係無下午茶, 但係午餐就由11:30 到5點喎我地2個人本來想食沙律下午茶, 不過就梗係得午餐啦............. 都是但啦, 都一樣啫, 有沙律就OK啦但係入到去, 佢地話無沙律菜, 爭係得薯仔沙律... anyway 入都咗黎啦, 心中真係一沉最後我地叫咗煙三文魚德國薯仔沙律(好似係咁上下啦)白汁煙肉直通粉叫完嘢食先黎個homemade 墨汁麵麭非常好食, 外脆內軟, 而且好新鮮, 係直係脆, 平時D 麵麭個皮會界到個咀都損呀, 但係呢個麭真係脆周打海鮮湯一般水準啦, 唔得特別好囉煙三文魚薯仔沙律煙三文魚幾香, 唔會太肥太膩, 而個薯仔沙律反而有驚喜, 幾好味, 個汁應該係自家製, 有水準但係份量比較少, 如果當正餐就少咗D白汁煙肉直通粉( 其實咪係Carbonara) 分量就正常好多啦, 但係做得比較乾咗D , 咁變咗油膩咗, 如果可以做得多少少汁,咁就好好多啦餐飲, 佢地個咖啡機竟然係壞咗!失望總括黎講, 佢地食物既質數真係唔錯, 但係服務就比較私房住家feel,

最後我地叫咗
煙三文魚德國薯仔沙律(好似係咁上下啦)
白汁煙肉直通粉

叫完嘢食先黎個
homemade 墨汁麵麭

周打海鮮湯
一般水準啦, 唔得特別好囉

但係份量比較少, 如果當正餐就少咗D

餐飲, 佢地個咖啡機竟然係壞咗!失望

2010-10-20