2023-02-15 1038 瀏覽
放左工本來諗住同男朋友去食老爹,但沿途行去老爹既時候,經過sick burger 既burger 味好香俾佢吸引左,鋪唔算大但都可以容納到兩三個人堂食。我地叫左兩個burger set, 有burger, 小食,湯/飲品。我同男朋友叫左個洋蔥圈,沙律,beef burger, double beef burger, 洋蔥湯同可樂。洋蔥湯有驚喜,都幾清甜不過帶小小油,但洋蔥圈就唔得啦,我未食咁難食既洋蔥圈,佢炸得超差,炸得太耐啦之後到主角burgers , 同出面cafe 食既burger 冇得比,料唔夠多,beef唔夠香,呢個價錢我同男朋友都覺得m記好食過佢,真係食過一次就算