又放啲我覺得特別好,有印象既。又係叫一貴一平既lunch,我食平既,有食下同行既刺身;又係有啲我唔太食既俾佢。食物整體幾好,係會再食既水平。呢度服務超超超好,每一個侍應都專業親和,加茶斟酒好及時,問去洗手間帶到去門口。 我諗係日本人老細要求高😂😂😂車海老師傅係日本人,識少少廣東話個位,有啲侍應近既佢會講日文,再俾人地講中文。佢用唔咸唔淡既廣東話講甜蝦,我就:噢~跟住口upup一住夾一住講 amaebi。我以為好細聲,師傅聽到勁開心咁話係,好尷尬😅😅😅尷尬係你識蘋果係apple個種。🤣不過師傅真係好同你交流,成餐飯都係。係活潑咁同你交流個種食食下加左煙燻蘿蔔乾話俾你送酒。呢件赤身夠鮮唔腥,睇返照;之前我覺得腥既係暗紅色,唔怪得啦🤭肥滑無筋,但疊得唔似睇過既照咁,個種疊法再靚啲我碟keep住刺身既wasabi, 食壽司會再加啲啲同兩滴豉油。換碟個時,一放低碟;師傅即放wasabi 上黎。真係好細心好留意你既需要食omakase任何一間午市真係好抵食,因為晚市真係去到差唔多二三千一位(飲開左張單更唔敢睇😵)。如果唔係因為減肥,晚上只食少少野。呢間我去完,我會想一個月黎一兩次,次次預約個個(
又放啲我覺得特別好,有印象既。

食物整體幾好,係會再食既水平。

車海老

佢用唔咸唔淡既廣東話講甜蝦,我就:噢~
尷尬係你識蘋果係apple個種。🤣
不過師傅真係好同你交流,成餐飯都係。
係活潑咁同你交流個種

食食下加左煙燻蘿蔔乾話俾你送酒。

肥滑無筋,但疊得唔似睇過既照咁,個種疊法再靚啲

呢間我去完,我會想一個月黎一兩次,次次預約個個(上網搵返,係面較圓個位師傅)師傅,飲酒傾計;慢慢做熟客個種。因為我少同人講野,但同行個位雞同鴨講都同佢係咁吹水,氣氛係幾好既😂