2005-12-19
9:50分走入黎叫我地快d 叫因為10:15分到關門, 我同朋友都食得快, 所以無問題, 只是覺得奇怪, 通常d舖頭都會俾半小時給最後那批客人, 其實9:45就唔應該收客啦, 不過這也是客人自己的選擇, 都可以接受...叫了個$79二人餐, 詳細唔講了, 個土豆絲同米線真的不錯, 個雞絲就普通ok啦...因為就快收舖, 所以無服務可言, 都明白的...問題來了, 見佢想收舖所以未食完野就叫佢上定跟餐的甜品時, 佢先好驚愕的找了一找話收舖沒有了, 真奇怪點解我地叫餐的時候唔同我地講...同佢地理論才用豆漿代替, 仲要話用兩碗甜品先換到一支小小的豆漿, 唔係朋友按著我就一定繼續同佢地理論.後來朋友同我講, 原來我叫佢地上甜品時有人竟然'嘴妙妙', 原來佢地竟然想扮唔知等我地以為沒有甜品而走!!! 不過都好, 見這裏的評論, 個甜品那麼差, 可能真係要支豆漿好過!!!