2018-06-16
通常一大棚人lunch,又有大粒sponsor,我哋成班嘩鬼都幾鍾意黎利苑食lunch其實佢啲嘢食係幾好味,雖然價錢來講唔算平🙊可能其他地方飲茶真係太普通,所以呢間利苑比較之下就好食好多啦通常有大粒贊助,我哋都會叫個燉湯,佢哋啲湯真係好似冇落味精咁個喎,啲湯渣仲好明顯覺得係煲咗好耐咁👍🏻推介佢哋嘅叉燒,燒腩仔同鹹水角👍🏻👍🏻👍🏻叉燒好Juicy肥瘦比例剛好,燒腩仔皮脆肉嫩,鹹水角又係煙煙銀銀,饀夠熱新鮮整好正👍🏻其實如果鍾意食雞翼,佢哋有個南乳炸雞翼又係好好味,但係非常熱氣🙈而且佢哋個甜品,成日都會冇晒,所以每次黎親,第一樣就係要留甜品,尤其是你想食佢嗰啲咩燉雪梨,養顏人士值得推介,唔太甜好潤不過最可惜就係呢度啲侍應永遠都唔醒目幫你裝外賣但係又唔俾食具你其實對我來講$200食lunch真係好貴不過佢食物味道係好OK,所以歡樂組組長話一個月一次出糧對自己好啲都應該吖我就話有大粒贊助先至會黎🙈
其實佢啲嘢食係幾好味,雖然價錢來講唔算平🙊
推介佢哋嘅叉燒,燒腩仔同鹹水角👍🏻👍🏻👍🏻
不過最可惜就係呢度啲侍應永遠都唔醒目
幫你裝外賣但係又唔俾食具你