2016-08-24 999 瀏覽
我第一次寫既食評就寫左比呢間不知所謂既店今晚同朋友聚會唔知食咩。咁朋友嗲d介紹食品越。咁睇食評都知道唔會抱太大期望,都知道食物普通.為左方便來左旺角分店(本人甚少來mk,不過食飯就算),門口好難搵已經算。一開門之後就話2位。有個男侍應(貌似年資都甚高既經理)帶左我地去4人檯,我地要搭檯既。搭一個中年男女,我都無乜所謂又唔係什麼餐廳。點知呢個男侍應就係我地面前同個客講,唔好意思我都想比個私人空間你地乜乜乜乜,我心諗你咁唔想得失客人點解仲係我地面前又講埋呢d野囉,你知唔知會比其他客人有hard feeling lor!如果你咁想毎一個顧客都咁有 private 就唔該分開d檯唔好咁迫啦攪笑!之後啦我朋友都覺得唔舒服就轉檯啦,轉完之後我地都係岩岩坐抵無耐啦,咁睇下佢比我既香水者,(同一侍應)做咩咁無禮貌叫我地嗌野食未,大佬你想催我地快d,可以好語氣d嗎?我知你唔係咩餐廳但係正常既一般服務都無?我唔係食緊茶餐廳囉!算,食到大半啦就突然個待應問:黎齊晒?我心諗當時我地傾緊計你都幾有禮貌囉。!!總括而言呢個裝修乾淨,野食麻麻,服務唔好既唔係平既餐廳。試完無下次。一肚火亂影!
我第一次寫既食評就寫左比呢間不知所謂既店
。試完無下次。一肚火亂影!
2016-08-21