2023-06-14
銅鑼灣呢間過江龍日本餐廳,係超過百年的日本老店,採用新鮮食材,除有空運到港嘅刺身食材,仲會採購香港海鮮,所以全部食物放入口都食得出「鮮」☺️。另外餐廳裝修精緻,位置極為寬敞,坐得好舒服😃店員秉承日本嘅服務態度,非常有禮貌!完全有賓至如歸嘅感覺😉而且餐廳做緊優惠,全場食品有八折,真係好抵食😋首先叫咗兩款小食開下個位先,芥辣八爪魚同炸雞軟骨,雞軟骨原來係咁大碟,炸得又香脆🥰極上壽司盛:5粒⭐️推介包括大鮪魚腩、油甘魚、深海池魚、鯛魚、左口魚邊、牡丹蝦、帆立貝、三文魚子、海膽、穴子、玉子、鮪魚蓉卷真心每款都好鮮味,海膽簡直係完美上級❤️甜甜美味!大鮪魚腩更係入口即化!牡丹蝦軟林鮮甜!三文魚子咸鮮適中,真係每款都讚不絕口👍🏻特上壽司盛: 5粒⭐️推介油甘魚、三文魚、間八、帆立貝、甜蝦、左口魚邊、蟹肉、三文魚子、玉子、鮪魚蓉卷同樣款款鮮美😉玉子雖然簡單,但相當出色!蛋香味濃又唔會過甜!佢個鮪魚蓉卷,食到我舔舔脷😋
極上壽司盛:5粒⭐️推介
特上壽司盛: 5粒⭐️推介