今日一行8人晏晝食個生日lunch,係正常cafe價錢,但性價比非常高!餐廳有西式/日式/中式lunch set,包沙律,主菜,餐飲,飯後果首先沙律🥗每一set都好有心思係唔同款嘅沙律:西式parma ham, 日式蟹子, 中式跟主菜主菜都好驚喜,芝士意粉上面嘅芝士係用火槍燒,好香好有特色!我哋嗌左海南雞食淨雞皮,老闆娘話下次可以走雞皮,非常貼心🥹🥹全部餐味道都好好👍🏽餐飲我哋叫左凍伯爵茶☕️老闆娘為左令杯茶出味啲,先用熱水開好茶浸一陣之後先再加冰🥰飯後果有西瓜🍉同菠蘿🍍,兩款款好甜最後我哋另外叫左焦糖燉蛋,勁creamy,係意外驚喜!😋😋餐廳仲貼心寫上happy birthday 🫶🏻我哋食完都話好想買一堆黎外賣返公司食,可惜今日剩返4個餐廳位置唔多,最好先wtsapp book枱,叫定食咩,如果有想食嘅嘢仲可以提早request 😋😋😋係西式私房菜😍公司聚餐,日常小型party都好適合!Lunch set 有咁嘅食物真係非常抵食!另外服務都好好,老闆老闆娘親切又貼心~因為係二人經營嘅小店,而且食物精緻又高質,所以製作需時,要預返啲時間~如果趕時間可以wtsapp定叫定餐,同餐廳溝通好

飯後果有西瓜🍉同菠蘿🍍,兩款款好甜

Lunch set 有咁嘅食物真係非常抵食!另外服務都好好,老闆老闆娘親切又貼心~因為係二人經營嘅小店,而且食物精緻又高質,所以製作需時,要預返啲時間~如果趕時間可以wtsapp定叫定餐,同餐廳溝通好先

樓下有音樂劇睇,黎開睇嘅話都一定要試下呢間餐廳!

二人經營嘅小店好有溫度🫶🏻大力推薦!
沙律
口水雞蕎麥麵