2023-10-02 626 瀏覽
Airside cafe在商場內3/F非常當眼中心位置~繼9月28日Airside商場開幕後一直見人龍😅😅所以都對呢間餐廳滿有期望,今次排咗约30分鐘~~~😁😁终於入去食到dinner,入到餐廳坐低望下其他人枱上食物再order😅諗住隱陣D,因為暫時未見到有食評,😉😉但係真係要讚一下佢地嘅員工🙂🙂無論在服務上或有任何詢問都非常樂意同禮貌去回答同幫忙(就算當時餐廳人流爆滿)令我對餐廳加咗好多分,到咗要點菜喇~~😅结果我冇叫到隔離枱見到佢地食緊又推介比我嘅Carbonara,🤤🤤反而order咗有位非常有耐心又Nice嘅女職員介紹嘅:布拉塔芝士/三黃雞/烤季節鲜魚(當日係黃花魚)果然冇令我失望👍👍要讚吓佢地芝士配上红莱頭好夾~🤗三黃雞做到皮脆肉嫩~👏👏烤魚最正~~魚皮烤到小小焦香~烤魚嘅時間火喉控制得剛剛好~肉好嫩滑,全條黃花魚都起咗骨~~再配上個酸酸甜甜嘅汁非常匹配,💯💯整體上今次用餐非常滿意~~再次多謝店舖職員推介~令我衝動抽時間寫一下食後感😁😁希望唔失禮
2023-10-01
30 分鐘 (堂食)
  • 布拉塔芝士/三黃雞/烤季節全魚