完全唔值呢個價錢!超失望!之前Book左呢間餐廳1:00pm同朋友食生日lunch, 朋友喺新界岀來,所以朋友等左好耐車遲左少少先岀到來,1:05pm左右餐廳打過電話來問我地幾時會到,我答1:15-20pm左右應該得,對方話: 如果你1:15pm之前未到,我哋「有權」cancel你既訂位!果下其實幾hard feeling, 可唔可以用啲soft啲既字眼唔用「有權」呢兩個字呢?一間唔係行cheap路線既餐廳呢啲野係基本野唔使人教掛?!然後我地行上去又等𨋢加加埋埋1:15pm左右到,佢地話我地遲左所以窗口位已經比左其他客人,咁我地都無奈接受啦。只係覺得,呢間餐廳既地點、裝修都價錢都唔係平民路線,book枱既時候都remark左係慶祝生日,到最後完全無生日既野,連喺隻碟上面寫句Happy Birthday都無!都算啦,既然你無生日既complementary野,留枱15分鐘,係咪留多5分鐘窗口位當慶祝生日既complementary 都真係無人情講呢?仲要個窗口位都唔係海景,因為The One離個海都有啲遠。我哋又唔係唔聽電話,都有講我哋趕緊過嚟,但呢間餐廳有冇體諒過我哋,係咪留多幾分鐘窗
完全唔值呢個價錢!超失望!

一間唔係行cheap路線既餐廳呢啲野係基本野唔使人教掛?!

我哋又唔係唔聽電話,都有講我哋趕緊過嚟,但呢間餐廳有冇體諒過我哋,係咪留多幾分鐘窗口都唔得要咁,一場出到嚟慶祝生日,真係好令人失望既一餐生日飯!

最嬲係中段有人走左, 當時𥦬口成排冇人坐, 我地問轉檯得唔得, 佢話有人訂左, 到我地食完三點幾都係冇人坐過。 我地再問, 佢剩係答: 我地唔知呀, 啲人訂左冇黎囉。 職員態度非常惡劣。
慶祝紀念
生日