餐廳: 一冰廳
資訊:

2018-09-16 711 瀏覽
一冰廳係我睇其他人食評見幾好而嚟今次叫左新鮮粟米忌廉湯通粉餐同埋沙嗲牛肉一丁餐🌽新鮮粟米忌廉湯通粉真係好有驚喜!餐牌寫到明係湯底冇味精而且無加麵粉烹調每一啖嘅湯都係食到新鮮粟米蓉,味道唔似罐頭,亦都唔似罐頭忌廉粟米湯,感覺好濃好Rich有驚喜 好大機會會再返嚟食🍜而沙嗲牛肉一丁,一睇個名就知道佢個麵底係出前一丁,再加上沙嗲牛肉!沙嗲醬幾香花生味,食落都係好濃😋而配嘅都係炒蛋同多士至於飲品今次我選擇左茶走雖然我見餐廳花奶係用黑白淡奶但係今次叫茶走都係幾滑整體餐廳係幾好 我幾鍾意唯一有少少唔方便嘅就係地鐵站可以行嚟要一段時間
一冰廳係我睇其他人食評見幾好而嚟

今次叫左新鮮粟米忌廉湯通粉餐同埋沙嗲牛肉一丁餐

🌽新鮮粟米忌廉湯通粉真係好有驚喜!
餐牌寫到明係湯底冇味精而且無加麵粉烹調

而配嘅都係炒蛋同多士

至於飲品今次我選擇左茶走
雖然我見餐廳花奶係用黑白淡奶
但係今次叫茶走都係幾滑

整體餐廳係幾好 我幾鍾意
唯一有少少唔方便嘅就係地鐵站可以行嚟要一段時間
2018-07-29
$40 (早餐)
  • 新鮮粟米忌廉湯通粉