餐廳: 新匯聚餐廳小廚
資訊:

2020-10-30 251 瀏覽
觀塘工廈又多個選擇,好開心啊🥳經濟小菜,潮州打冷,時令海鮮應有盡有!疫情之下,人唔算多,坐得好鬆動👍🏻不過餐牌上實在太多選擇,選擇困難症嘅我哋好耐都點唔到餸,好彩職員過嚟推介!酥炸乳鴿連我嘴刁嘅朋友都話好好食!肉質嫩,皮脆,仲有少少juicy🤤簡直比呢個蠔餅震撼到!塊餅仲大過我塊面,入邊嘅蠔仔份量好足,價錢黎講簡直超值,仲食得出係啱啱炸起,唔會薄薄一塊。由於太大塊,最後仲打包左返屋企!$50/隻 嘅扇貝我好鍾意食蒜蓉蒸扇貝上面嘅粉絲,而佢嘅粉絲份量勁多,好開心🤣 餐牌上面寫住係日本大元貝,唔知係咪真係日本野,但嗰粒元貝真係好大呀!!蒜蓉炒豆苗,上菜嗰一刻我哋嚇親!勁勁勁大碟😱 菜都幾鮮,係偏多油少少~檸蜜soda,除左多冰小小,味道各樣都無可挑剔🤗晚餐仲會贈送椰汁馬碲糕,幾清新🥴
觀塘工廈又多個選擇,好開心啊🥳
經濟小菜,潮州打冷,時令海鮮應有盡有!
疫情之下,人唔算多,坐得好鬆動👍🏻

酥炸乳鴿

酥炸乳鴿連我嘴刁嘅朋友都話好好食!
肉質嫩,皮脆,仲有少少juicy🤤

蠔餅

簡直比呢個蠔餅震撼到!

蒜蓉蒸日本大元貝

$50/隻 嘅扇貝

蒜蓉炒豆苗

蒜蓉炒豆苗,上菜嗰一刻我哋嚇親!
勁勁勁大碟😱 菜都幾鮮,係偏多油少少~

檸密梳打

檸蜜soda,除左多冰小小,味道各樣都無可挑剔🤗

椰汁馬蹄糕

晚餐仲會贈送椰汁馬碲糕,幾清新🥴
2020-10-29
酥炸乳鴿