2017-11-19 129 瀏覽
今日下午一個人唔知食咩好,想食下意粉於是黎到呢間有大量好評既餐廳。其實已經係第2次黎。第1次好耐之前,啱啱新開張,果時食左個All day breakfast,不是什麼驚喜之作。直到今次第2次光顧,我話俾自己聽唔會再俾機會自己錯第3次!!!點左個煙肉茄汁長通粉。+$15 要左杯Hazelnut Latte。值得一讚水吧哥哥食緊飯都要沖野飲一d都無黑面。反而樓面女仔應該係新人。咖啡唔問客人凍定熱。落單又落錯。我點煙肉茄汁長通粉,黎左個蜆肉意粉。其實當時連埋我得2枱客人者。咁都唔記得自己落咩單?到我點既長通粉黎到。另一侍應再講左聲唔好意思。第一啖食落去,我即刻醒曬。本身有d感冒到無咩味覺。但呢碟長通粉深深地刺激左我既味蕾!!!咸!!!咸!!係好咸!!!我本身係重味覺既人,但連我病緊都覺得咸,我都唔知點解呢度d野食咁多好評???
到我點既長通粉黎到。另一侍應再講左聲唔好意思。