2024-12-02 2079 瀏覽
🥑Cold Cuts & Salad Bar今次嚟嘅主要原因係俾佢個salad bar吸引 有至愛parma ham加蜜瓜🧡 芝士同沙律菜都有唔少選擇 沙律菜新鮮👍竟然仲有燒波蘿🍍🍤Starters Combo海鮮拼盤配魚子醬 魚子醬鮮味十足 蟹肉啖啖肉得嚟嫩滑 蝦就普普通通🍳Eggs Benedict中規中矩 🫕Canadian Lobster Bisque龍蝦湯 夠香夠熱 濃稠度適中 🥩USDA Superior Farms Lamb Rack 8oz主菜印象中有雞牛魚羊可以揀 我哋揀咗羊同牛 羊架會配蒜頭同車厘茄 羊味香 唔太羶 配埋蒜頭食一流😋 仲有少少解膩作用🥩Grilled Sustainable King Prawn & USDA Prime Rib 5oz另一道係牛扒配大蝦 呢塊牛扒就令人有啲失望啦 牛味一般 仲有少少韌 可能對Steakhouse岀品嘅牛扒有一定期望🥦Creamy Organic Spinach可以揀兩個side dish 忌廉焗菠菜穩陣 好食🍄‍🟫Mixed Mushroom雜菇就好一般 唔推介🙅‍♀️🍪Sweet Corner甜品區揀咗幾款甜品嚟試

🥑Cold Cuts & Salad Bar

可以揀兩個side dish 忌廉焗菠菜穩陣 好食

🍄‍🟫Mixed Mushroom
雜菇就好一般 唔推介🙅‍♀️

🍪Sweet Corner
甜品區揀咗幾款甜品嚟試 creme brulee同Tiramisu好味 另外兩款都唔錯 甜品可以講係好睇又好食嘅👍

🌟總結: 無飲酒 $988+10% 包free flow果汁汽水 洲際年代嚟過一次食扒 當年印象係 體驗新鮮 但食物質素有啲期望過高 今次裝修完再返嚟 估唔到感覺都係差唔多🤣嘢食唔會難食 有番一定質素 但未至於去到驚艷嗰隻 但整體環境係舒服嘅 weekend想食brunch都可以試一次👍

至於服務方面就有待改善啦 當日帶咗把遮 入到去員工好主動話幫我keep起把遮 走嗰陣俾番我 點知我哋走嘅時候唔記得 佢又唔記得🙈 加上感覺員工唔夠留意客人 有時示意幾次先有人見到 希望之後會有改善啦💪