朋友生日,大家就係open rice 揾下啦,個名特別,睇到好評多,環境裝修好似好特別,最後就決定去呢間魔衣櫥。MV係一幢幾新嘅building ,一出lift 就感到有少少神秘,入到去果然係好得意,樓底好高,裝修裝飾都好特別。我地每人枱上都有張A3 紙,一路都以為係張印左食物嘅餐枱墊,點知飲啖水放好隻杯,佢就走黎話我會整濕個menu,真係吾好意思🤣🤣 竟然係咁少食物揀,個drink list就另外一個,似返個正常嘅menu, 好多頁好多選擇。我地5個女仔叫左小食,雞亦,白酒煮大蜆,意大利飯,意大利麵就一般,每樣野份量有點少,叫左幾款酒同飲品,個樣都幾靚,味道都可以。10點時意然無端端比張單黎,話用餐時間到啦!訂位無講,入座時無講,重點係全晚佢地都係得2枱客,計埋我地3枱客,另外2枱客都係2個人,間餐廳勁多位,吾知佢趕收工定咩事,不過我地無同佢抝,因為都差吾多時間走,但佢地咁樣吾啱,訂位同入座都應該同客人講。
,真係吾好意思🤣🤣
竟然係咁少食物揀