餐廳: 金記冰室 (建新中心)
資訊:

2019-09-08 585 瀏覽
其實我耐唔耐都會幫襯佢買早餐,因為我都幾鍾意食佢嘅米粉。一如以往,今次都係叫仿鮑絲火腿米粉拼煎熟蛋,走包,飲熱奶茶,外賣。佢個米粉係我鍾意食嗰種幼新嘅米粉,然後佢個湯好夠味。奶茶都幾滑為咗環保,我每次都會叫職員幫我Mark低「唔」分開湯上,而且將煎蛋放埋一盒,外賣盒錢我照比。但好失望,每次都見到職員有幫我order,但每次都一定會幫我將盒分開,其實湯同面分開上我好明白,可能有啲食客覺得連湯上嘅話啲麵會林,但係我有少少唔欣賞嘅係,剩係得兩隻煎蛋都要另外用一個盒放,咁樣真係好唔環保。其實問題都唔係喺佢將食物分開盒上,而係客人特別order,希望佢哋將所有放埋一盒,最後佢哋都係冇做到呢一個行為,就有少少失望囉,其實食物真係唔錯,希望服務方面會改善下啦。
其實我耐唔耐都會幫襯佢買早餐,因為我都幾鍾意食佢嘅米粉。

外賣自取