2019-09-14 1590 瀏覽
今日一家人諗住去試下,不過經歷真係唔好,首先攞票時已講食火鍋,門口姐姐話要等好耐,可能要成個鐘,引至冇咩人等,到我地票號,我地跟職員入去,見佢比張台冇爐,就同果位企响我地隔離嘅男部長講我地係食火鍋,佢就話咁你出返去,li度唔係食火鍋嘅,食火鍋出去再等位,當時攞票都講左食火鍋,而家就咁,雖然好快就有位比我地,我問職員係唔係有生日優惠,佢竟然話要影印身份証作記錄,真係好奇怪,生日優惠要影印低客人身份証,咁我地當然唔要果個優惠啦!到我問其中一個職員有冇飲嘅水,佢只指住雪柜果邊,話野飲响曬果邊,咁我走過去,完全唔知水响邊,我就問另一位年長男職員,有冇飲嘅水,佢就問我係唔係要滾水,我話係,佢仲問我要水杯還是茶杯,li位叔叔唔錯,返工係做野嘅!酒樓食物唔錯,但服務態度令人要考慮係唔係需要再幫襯。
2019-09-14