2024-06-10
今日晏晝打去book枱一家人食飯,book 8點我地19:50到,佢話有枱但未執,唔緊要嘅,我早到左,咁等佢地執埋先,戴眼鏡個姐姐執完枱問我幾多個,我話book左5個,跟住佢大大聲話唔係同我講,無啦啦衝埋嚟推開我,跟住行去櫃枱問book左幾多個人,我果下好無奈同嬲點解會無啦啦推啲客,我嚟消費,仲要比你咁樣對待,到我地坐低,佢放左6個人餐具餐墊,過嚟放低水,又問,你地幾多個人(因為佢放左6個人嘅餐具),我話咪5個人,我仲話你頭先仲推我添,又冇道歉。如果你係唔小心嘅話我明,但佢好明顯唔係,衝埋嚟推人,sorry都冇,作為對食客基本尊重都冇,希望可以留意一下果位員工返工時態度,其他員工態度都好好,有禮貌,主要係紮馬尾戴眼鏡果位姐姐,心情煩躁又冇禮貌,仲推客人,真係忍唔到,咩心情都冇。另外,食物質素其實唔錯,因為之前都食過幾次,每次嚟到員工同食物質素都唔錯,唯獨係今次遇到果位姐姐,搞到咩心情都冇哂。
我地19:50到,佢話有枱但未執,唔緊要嘅,
我早到左,咁等佢地執埋先,
戴眼鏡個姐姐執完枱問我幾多個,