2009-01-17
昨晚宵夜buffet, 10點開始, 9點零, 門口已排晒長龍等入場。原來係為左生蠔, 未坐埋位已見兩大盤生蠔被早入場既食客搶過精光, 有人一次過拿十幾隻生蠔, 先用左手手臂'lon'住兩隻碟, 再用右手係咁夾係咁夾, 好似前生未食過生蠔咁, 如此武功, 真讓人嘆為觀止! 不過我都係為左生蠔而來的, 梗係唔執輸, 不過功力唔夠, 一次最多四至五隻, 真失敗! 講番d生蠔, 新鮮又肥美, refill又勁快, 坐低無耐食左8隻, 抵晒!除左生蠔, 其他野都唔差, 食物種類又夠多, 雪糕仲要係"哈筋旦", 值得一去再去!又講番d生蠔, 真係唔怕唔夠食, d人係咁搶都最尾都仲有剩, 果然存貨充足早有準備。總之, $150.00 (用左coupon) 有咁高質既宵夜buffet, 真係抵到爛!