Delicate 18 folds Signature Xiao Long Bao🖤..想食小籠包❓第一時間諗到呢間來自新加坡既中菜館😆!主打粵菜 & 滬菜🥢,主打當然唔少得既八包小籠包,色彩鮮明係招牌Signature✨ 多汁爆餡而且皮薄,一向深得我心,呢日平日下午趁有時間就來吃吃喔!🔸碧綠黃魚羹 $65Diced Yellow Croaker 一款足料魚羹,味道濃郁鮮味滿滿。🔸雪菜鹹肉炒年糕 $93Wok-fried Rice Cake with Salted Meat比醬油相對清淡,煙韌中帶咸香。🔸紅油鮮蝦豬肉抄手拌麵 $78La Mian with Prawn & Pork Dumpling in Hot Chilli足料好吃既雲吞,加上紅油很惹味,炸蒜令麵條更香口。🔸招牌原味小籠包 $78【皇朝小籠包的特色】每一籠小籠包~湯汁飽滿 ~巧手18摺 ~皮薄如紙~口感“Q”彈 ~湯汁清甜不油膩😍 說到做到!..×××××ש銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場6樓..

🔸碧綠黃魚羹 $65
Diced Yellow Croaker

一款足料魚羹,味道濃郁鮮味滿滿。

🔸雪菜鹹肉炒年糕 $93
比醬油相對清淡,煙韌中帶咸香。

🔸紅油鮮蝦豬肉抄手拌麵 $78
足料好吃既雲吞,加上紅油很惹味,

炸蒜令麵條更香口。

🔸招牌原味小籠包 $78
【皇朝小籠包的特色】