2024-03-05
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🐔 ᑎOᗰ ᑎOᗰ ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎG TIᗰE @ 🌟 Wingman 《👽 食神大媽愛食雞》.💁♀️ 圖中展示美食為:Loads O' Birds HKD 398Chicken Wings 24 pcs 🐔- Spicy Garlic- Espresso BBQ- Spicy Buffalo- Caribbean JerkWingman AvoGrilled Halloumi CheeseRose Lemon Spritzer HKD 60Sparkling Cranberry Lime HKD 60.👽 大媽知道個個都知、都去過、都瘋狂鐘意WINGMAN嘅雞翼。黎到WINGMAN,當然大部份寶寶都係食雞翼放題,好似就同大家介紹吓胃口細嘅寶寶可以揀嘅套餐。.🤤 大媽揀咗呢一個「雞全部都係雞」套餐,會有24件雞同埋自選兩款小食,雞翼可以揀4隻味呀!.🐔 呢度嘅雞翼全部外脆内嫩,調味多選擇又特別,衝擊味蕾,食得過癮又好味!大媽最鍾意佢嘅「水牛城醬味」,最特別係加上一大堆巴馬臣芝士脆片。另外店員推介嘅每月限定款式「香辣蒜蓉味」都
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
Wingman Avo
Grilled Halloumi Cheese
Rose Lemon Spritzer HKD 60
Loads O' Birds
🐔 呢度嘅雞翼全部外脆内嫩,調味多選擇又特別,衝擊味蕾,食得過癮又好味!大媽最鍾意佢嘅「水牛城醬味」,最特別係加上一大堆巴馬臣芝士脆片。另外店員推介嘅每月限定款式「香辣蒜蓉味」都好惹味!
Loads O' Birds
🧀 小食揀左「烤百里香哈羅米芝士」,上面仲額外加上石榴、再用薄荷葉用蕃茄調味,好飽肚又惹味。
Grilled Halloumi Cheese
🥑 另一款揀左「火炙牛油果」,一整個肥大嘅燒牛油果,加上豉油同新鮮青檸,健康又好味。
Wingman Avo
🥤 咁惹味嘅嘢食,當然要飲埋「玫瑰檸檬有汽梳打」同埋「蔓越莓青檸梳打」啦!前者用玫瑰漿、檸檬、有汽水調配;後者用蔓越莓汁、青檸、薄荷、同梳打水製成。兩款都超級清爽,係食惹味雞翼嘅最好拍檔!
Rose Lemon Spritzer & Sparkling Cranberry Lime
😎 夜晚呢度基本上一定爆棚,大家可以學大媽咁趁晏晝嚟同朋友仔吹水聚會呀!
📍 中環閣麟街37-43號祥興商業大廈6樓
☎️ +(852)9607-5500