2024-06-01
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🔥 S̾c̾r̾u̾m̾p̾t̾i̾o̾u̾s̾ H̾e̾a̾t̾ ̾a̾n̾d̾ ̾F̾i̾e̾r̾y̾ ̾H̾a̾v̾e̾n̾ @ 🌟 姚姚酸菜魚《👽食神大媽愛食辣》.💁♀️ 圖片展示美食為:Chinese Sauerkraut Fish with Typhoon Shelter Prawns HKD 308Spicy Pot HKD 286Deep-Fried Dough Sticks HKD 38Cold Jelly HKD 68.👽 朋友仔好鍾意約埋一齊黎呢度食酸菜魚,最近做緊一個麻辣香鍋嘅推廣,一於兩款都叫晒!.🦐 嚟呢度就係為咗食辣,咁就當然要試「麻辣香鍋」。以美極鮮辣汁製作,風味獨特,層次豐富!最鍾意可以有好大自由度自己揀食材,有鮮蝦、魷魚鬚、嫩牛肉、蓮藕片、同千葉豆腐,真係好惹味!.🥘 另外就係招牌「姚姚酸菜魚拼避風塘大蝦」,亦都係可以自選雙拼,真係出面少見!酸菜魚嘅調味好濃郁,魚肉亦幾嫩。避風塘大蝦夠大隻,咬落去有香脆口感,可以雙拼真係好多元化!.🥖 仲有經典嘅「香港頭條」,超級粗身大份,好誇張!炸到金黃酥脆,可以就咁食,又可以浸落啲酸菜魚湯入邊食,大滿足!.🌈 甜品叫左推
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為:
Spicy Pot HKD 286
Cold Jelly HKD 68
🌈 甜品叫左推介嘅「彩虹烏龍冰粉」,真係好特別,比一般冰粉靚同大份超級多!佢有齊紅豆、果仁、甜酒釀、黑芝麻,鋪滿一大碗涼爽嘅冰粉。好療癒又解油膩嘅組合!
😋 呢度啲嘢食大份,食辣夠惹味,坐得舒適,如果鍾意食辣或者酸菜魚值得試下。
.⠀
📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2307號舖