Maison Du Mezze

.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 𝕱𝖑𝖆𝖛𝖔𝖚𝖗𝖘 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝕸𝖎𝖉𝖉𝖑𝖊 𝕰𝖆𝖘𝖙 @ 🌟 Maison Du Mezze 《👽食神大媽食中東菜》.💁‍♀️ 圖中展示美食為:Mix Cold Mezze HKD 180Chargrilled Octopus Tenticles HKD 178Ultimate Mix Grill HKD 588Passionfruit Yakult HKD 88Spice Up HKD 88.👽 拜完大佛起同佢搵嘢食,發現呢間主打中東菜式嘅餐廳,選擇都好多下,一於試下。.🫓 前菜揀咗超經典嘅中東前菜「凍開胃菜拼盤」,拼盤入面包括腐嘴豆蓉、煙烟茄子蓉、炭烤紅椒核桃蓉、新鲜薄荷乳酪蓉。每款都風味獨特,醬料好滑溜,味道好濃郁!.🐙 另外我哋揀咗「炭烤八爪魚鬚」,非常肥大粗身呢!煮得超級嫩,唔怕韌。調味配上大蒜、喱乾番茄,非常惹味增添豐富風味。.🍖 主菜同樣揀左經典嘅中東菜式「烤肉拼盤」,裡面包括:烤雞肉串、烤羊肉串、烤雞肉卷、烤羊肉卷!好大盤,熱辣辣,烤得外層有啲焦香好。再配搭有餡料嘅烤餅同沙律,足足五大串,每款都好肥大厚身肉,超級
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖中展示美食為:
Mix Cold Mezze HKD 180
Ultimate Mix Grill HKD 588
Passionfruit Yakult HKD 88
Spice Up HKD 88

Mix Cold Mezze

Chargrilled Octopus Tenticles

🍖 主菜同樣揀左經典嘅中東菜式「烤肉拼盤」,裡面包括:烤雞肉串、烤羊肉串、烤雞肉卷、烤羊肉卷!好大盤,熱辣辣,烤得外層有啲焦香好。再配搭有餡料嘅烤餅同沙律,足足五大串,每款都好肥大厚身肉,超級滿足。

Ultimate Mix Grill

🍹 飲品方面我哋揀咗招牌「Passionfruit Yakult」同「Spice Up」,兩杯都唔會過甜。前者有熱情果嘅香氣同酸甜口感,加上益力多、檸檬汁同有氣水,真係好清爽!後者就有新鮮嘅辣椒、黑莓同薄荷,加埋荔枝同薑啤,真係辣辣地又帶點酸甜,絕對過癮!

Passionfruit Yakult & Spice Up

😋 呢間主打中東菜式嘅餐廳比較少見,裝修佈置充滿異國風情打卡好靚,有機會記得試下。

📍 東涌怡東路9號灣景薈地下G10號舖
☎️ +(852)2330-0131