.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍳 𝕄𝕠𝕦𝕥𝕙𝕨𝕒𝕥𝕖𝕣𝕚𝕟𝕘 𝔹𝕣𝕦𝕟𝕔𝕙 @ 🌟 Dirty Skillet 《👽食神大媽嘆BRUNCH》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:🍳 All Day Breakfast HKD 130🍔 Dirty Beef Burger HKD 140🍍 Pineapple Hat HKD 48🥭 Fresh Mango Passion Fruit Smoothie HKD 58.👽 大媽最鍾意嘅週末活動,就係嘆個靚BRUNCH啦 😆 就算平時可能都可以食同樣嘅食物,但心情係唔一樣架,唔知大家會唔會覺得食BRUNCH係特別開心架 😬 尤其今次黎到呢間採光度超高、裝修到好似遊樂園一樣嘅西餐廳,心情更加好更加CHILL呀!😌 BRUNCH餐牌上每一款仲要配沙律同餐湯架 😬.🍳 食BRUNCH例牌食ADB是常識吧,而呢度嘅ADB有炒蛋、牛肉腸、煙肉、牛油果、大啡菇、配意大利包。好豐富,好足料,仲好好味 😋.🍔 另一款好吸引嘅就係「牛肉漢堡」,最吸引嘅係有熔岩芝士同大大隻煎蛋,肥大厚切牛肉漢堡扒,再加焦糖洋蔥,搭條肥大煙肉 👅 仲有薯條 🍟 真係十
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

Brunch  Menu

House  Salad
Pumpkin Soup

All Day Breakfast

🍔 另一款好吸引嘅就係「牛肉漢堡」,最吸引嘅係有熔岩芝士同大大隻煎蛋,肥大厚切牛肉漢堡扒,再加焦糖洋蔥,搭條肥大煙肉 👅 仲有薯條 🍟 真係十萬個滿足!

Dirty Beef Burger

🍹 除咗嘢食足料之外,呢度嘅飲品都非常特別。「PINEAPPLE HAT」同「芒果熱情果SMOOTHIE」,非常之有熱帶風情 🌞 配埋個環境咁繽紛,一路飲一路吹水,連心情都特別好 😆 呢度真係一個非常之CHILL嘅好地方呢!

Pineapple Hat

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️