2020-12-16
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥞 Ȓ̈ȗ̈b̑̈y̑̈’̑̈s̑̈ P̑̈ȃ̈n̑̈c̑̈ȃ̈k̑̈ĕ̈s̆̈ HKD88 @ 🌟 Ruby Tuesday Bar and Grill《👽食神大媽食甜品》.👽 大媽真係覺得呢個應該係暫時為止試過嘅大型連鎖西餐廳入面最難食嘅甜品!如非必要真係千祈唔好嗌呢個 😰 用得咁strong嘅字眼,因為真係對得住良心評論佢真係太離譜差呀!😤.話說睇完戲又唔夠時間再食飯,就揀個地方食甜品。次次都食tallcake,今次就試下從來未試過嘅呢款,點知。。。😫.🥞 佢聲稱係 fluffy pancakes,唔fluffy唔緊要我都唔會太高要求啦對呢類連鎖大眾化餐廳,但結果佢真係硬過隔夜雪櫃拎出嚟嘅漢堡包皮!😒 然後話配以 blackberry coulis,呃 😫 係完全唔覺得係黑莓味,淨係覺得係一pat超酸但係又好似咳藥水咁嘅甜嘅醬。🥴 總之,幾唔想浪費食物都好,真係品質差到最後大半碟 👋。呀!有一樣耶係正常嘅!就係個雲尼拿雪糕,真係雲尼拿味架 🤣.無謂做壞自己品牌,不如改餐牌或者真係做好少少QC控制一下出品了呢。😞 不過當然,我唔知係咪我唔好彩當晚廚師跑馬輸左所以得我呢碟煮成咁
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
無謂做壞自己品牌,不如改餐牌或者真係做好少少QC控制一下出品了呢。😞 不過當然,我唔知係咪我唔好彩當晚廚師跑馬輸左所以得我呢碟煮成咁啦。🤷♀️🥺
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️