餐廳: 三德素食館 (僑冠大廈)
資訊:

2013-07-24 1331 瀏覽
朋友說想聽一聽投資技巧,於是我就係三德素食館預備左一個2小時既課程比佢地,順手清一清腸胃都係O個句,出來食素,其實感覺同食肉一樣,睇我叫呢類野就知霸氣.所以我都建議大家食多點素叫左千島醬既骨,乾扁四季豆,星洲炒米,翅,併盤和類似冬蔭公的物體每一樣都十分有水準,其中千島醬骨特別好食,外脆內軟,醬汁酸甜惹味!同肉有7成似喔星洲炒米炒得香口入味,有蝦有肉,但唔夠辛辣!乾扁四季豆直頭無得頂啦,豆吸收了咸咸的假肉末味道,既有豆的甜中和,同出面酒樓的非常接近!真假難分翅就係南瓜翅,十分甘甜,以這個最唔似有肉.當除左素翅仲有竹笙增加口感以呢個質素,絕對比起食之前的功德林高.係環境唔夠人地靚.朋友們聽完我亂UP,希望有得著!食過咁多次都係三德好

星洲炒米炒得香口入味,有蝦有肉,但唔夠辛辣!

以呢個質素,絕對比起食之前的功德林高.係環境唔夠人地靚.

朋友們聽完我亂UP,希望有得著!

食過咁多次都係三德好
2013-04-15