2023-04-13
上次同朋友去完朗豪坊食飯之後就發現朗豪坊其實都好多好嘢食選擇特別鍾意打卡可以去Campsite 及 The Pont Cafe 而我今次就同朋友去咗13樓因為果到真係好多Bars & Restaurants啱哂我哋.同朋友花多眼亂之後最終就揀咗Smokehouse Bar & Grill 呢間餐廳真係啱哂肉食獸.香辣芝士薯條$88先嚟薯條熱辣辣相信冇人會抗拒芝士惹味加埋辣粉層次感十足.炒青口$188炒青口分別有兩隻口味選擇今次我就選擇咗檸檬忌廉青口新鮮味道清新值得一試最尾將醬汁同麵包一齊食一絕.肉食盛宴$498之後到肉食盛宴主角出場啦當中有煙燻牛胸肉、墨西哥辣椒芝士腸圖林根腸、烤豬肋骨、手撕豬肉等真係一班朋友嚟一定要點豬肋骨肉嫩惹味, 牛胸肉就帶有櫸木煙燻香氣手撕豬肉就嫩滑多汁, 同一時間食哂咁多美食真係好滿足📍Smokehouse Bar & Grill @smokehousebarandgrillhk旺角朗豪坊13樓03及05號舖@langhamplace #LanghamPlace #朗豪坊 #LPFoodie #LPlate #旺角
就發現朗豪坊其實都好多好嘢食選擇
青口新鮮味道清新值得一試
最尾將醬汁同麵包一齊食一絕
肉食盛宴$498
之後到肉食盛宴主角出場啦
當中有煙燻牛胸肉、墨西哥辣椒芝士腸
圖林根腸、烤豬肋骨、手撕豬肉等
真係一班朋友嚟一定要點
豬肋骨肉嫩惹味, 牛胸肉就帶有櫸木煙燻香氣
手撕豬肉就嫩滑多汁, 同一時間食哂咁多美食真係好滿足
旺角朗豪坊13樓03及05號舖