因為我男友見到oyster station 做緊身份証有1同9字就做special offer 點知響open rice book table 仲正 因為一book 就有7折由於個日我地2個唔太肚餓所以叫咗2打半蠔藜麥牛油果大🦐沙律辣味雞翼同埋一枝白酒from New Zealand 🇳🇿 sauvignon blanc 個日我地book 咗7點dinner⏰地點十分方便易搵一上去 見門口closed 牌show up但入邊有人 我咪膽粗粗推門入去問開門未原來係開咗是日係星期六 我地一上去 除staff 外 就得我張枱有人 不過約半個小時後 人開始多 有小爆場 講返蠔 佢哋有十蚊一隻 任食 食到你唔食唯止😜其實十蚊隻蠔 唔差 海水味重 係偏細小小但以十蚊價已好好 最緊要食蠔要咩吖當然係新鮮😌我地共叫一打半十蚊隻另外order 個一打有入邊有USA pacific rockKorean GoldIrish Premium Gillardeau 我同我男友❤️ USA pacific rock & Korean Gold 2 隻都好甜 幾creamy pacific rock 個甜香再突出d

由於個日我地2個唔太肚餓

USA pacific rock
Korean Gold
Irish Premium
Gillardeau

我同我男友❤️ USA pacific rock & Korean Gold 2 隻都好甜 幾creamy pacific rock 個甜香再突出d添
配埋白酒 仲好味

咁嘅價錢 又好飲 都算唔錯👍🏾

因為冇乜try 其他嘢 報告差不多
但如果❤️食蠔嘅 可以不妨一試

全單七折後 大約九百幾搞掂💰💰💰

Suggestion:如諗住食 romantic dinner 🍽
我覺得呢度一般 因為餐廳style 有d local pub feel 播住music video 食飯 😅😅😅

[完]
2019-01-26