3天前 0 瀏覽
契姐好喜歡食泰菜!成日四圍試新野!最近佢食過一間又抵食又好味,當然叫我去食!☺️😜呢間店由兩位泰國主理,他們是夫婦,價錢既親民又有水準!🥰🫶🏼⚡⚡豐盛二人套餐 👯🏻‍♀️$248✨炸蝦餅拼酸辣無骨鳳爪蝦餅鬆脆又夠彈牙,去骨鳳爪就酸辣好入味,前菜已經好吸引!🍽️🌶️✨泰式豬頸肉沙律烤豬頸肉好爽口入味,加上酸甜汁及沙律,好夾!🎻✨泰式海南雞(半隻)大大隻份量足,2個人食真係好豐富,肉質鮮美!配上三色醬汁,包括泰式酸辣汁、甜醬油及薑蓉,特別醒胃!🤪👍🏻✨泰式辣椒膏炒青口青口份量都幾多,醬汁相當惹味,辣度指數也唔低!😝😬✨飛天通菜通菜爽脆入味!鹹香同辣椒味好突出,上菜時仍熱,令人回味!🌸🎼⚡椰汁西米糕椰汁味香濃!有少少斑蘭香味,有粒粒西感,好食!🥰👍🏻⚡泰式龍眼冰有原粒龍眼肉,相當清新!🫶🏼附加椰汁芒果糯米飯🥭$48賣相好似條魚仔!椰汁味配上暖暖糯米飯!芒果夠新鮮,入口清甜!🪇斑蘭椰汁冰$28📢顏色好靚!好香椰汁味,又有D斑蘭,唔覺意好快飲哂!

呢間店由兩位泰國主理,他們是夫婦,價錢既親民又有水準!🥰

🫶🏼⚡⚡豐盛二人套餐 👯🏻‍♀️$248

✨炸蝦餅拼酸辣無骨鳳爪

✨泰式豬頸肉沙律
烤豬頸肉好爽口入味,加上酸甜汁及沙律,好夾!🎻

✨泰式海南雞(半隻)

✨泰式辣椒膏炒青口
青口份量都幾多,醬汁相當惹味,辣度指數也唔低!😝😬

✨飛天通菜

⚡椰汁西米糕
椰汁味香濃!有少少斑蘭香味,有粒粒西感,好食!🥰👍🏻

⚡泰式龍眼冰
有原粒龍眼肉,相當清新!

🫶🏼附加
椰汁芒果糯米飯🥭$48

斑蘭椰汁冰$28📢
顏色好靚!好香椰汁味,又有D斑蘭,唔覺意好快飲哂!