2017-02-21
車仔麵($44)👅朋友仔話想試元朗呢間車仔麵,話肯定正過永年🤓雖然我就覺得永年都係一般🙃呢到既車仔麵係逐個餸同麵計,而唔係幾餸就幾多錢😲😲我簡左咖哩魷魚、冬菇同木耳餃😆😆呢間車仔麵既賣點係啲辣汁🌶🌶嗌小辣都已經有料到😝😝😝我唔食得太辣所以簡左微辣😁😁但我又將碗咖哩魷魚啲辣汁加多啲落去,所以變左幾辣下🤣🤣啲辣汁係唔知點解一路食到流哂眼水,但又一路覺得好high好正😋😋令碗麵更加惹味👍🏻👍🏻啲餸都好高質😌😌木耳餃唔多木耳但啲肉好鮮甜😙冬菇大大隻索哂汁好正😆另外魷魚同豬腸都推薦😎😎魷魚好爽好新鮮唔會有簡水味👍🏻豬腸細細粒咁好入味😋😋中意食辣🌶既朋友一定會幾like呢間🤗🤗連我唔食得太辣都中意😘btw講起車仔麵我又掛住榮記啦😭😭😭