2018-06-18 527 瀏覽
是日母親節,帶媽媽去食餐好是必須的!平時行過德美都見到好多人等位,所以今日就預早黎到排隊,雖然6點先開始入客,我大概5點半到,但已經有幾班人等緊位。好在最後都「掹」車邊,食到第一輪!我地一行5人,入左一間房,好有私人空間呀😂😂😂😂蟹子沙律:青瓜好甜好新鮮,蟹籽好爽口,碎卜卜!配埋沙律醬,真係一個令人滿足既前菜!三文魚腩刺身:不得了,好新鮮,好甜,媽媽平時對食好有要求,都忍唔住講左句「好正呀!」燒青魚:正呀,一啲都唔會腥!牛油果軟殻蟹卷:個人幾中意食牛油果,配埋軟殻蟹食,可以中和當中既油膩,正!三交魚石狩鍋:不過不失,味道正常石頭飯:熱辣辣,足料成餐飯都滿足,最緊要平時比較挑剔既母親大人都感到滿意,最緊要佢開心

燒青魚:正呀,一啲都唔會腥!

三交魚石狩鍋:不過不失,味道正常

石頭飯:熱辣辣,足料

2018-05-13
30 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節