2024-03-06 21 瀏覽
🩷🩷男友好想食日本野,但又唔想食咁多生野,比佢搵到一個好地方,今日同男友都係拍拖日,我地既第一餐就係度渡過,我地先係銅鑼灣集合,原來我地就係銅鑼灣「強小亭」食日本野,我同男友都係第一次去,我地一人擇好一個套餐,一個價錢包晒咁多,好抵食,我地食A5和牛稻庭烏冬配兩點壽司$268和精選A5和牛三點燒肉$388:-A5和牛稻庭烏冬配兩點壽司$268🤎包:前菜、沙律、茶碗蒸、A5和牛稻庭烏冬、配兩點壽司、甜品🖤呢度一系列都比晒,慢慢品嘗,首先食前菜,再到沙律,味道唔錯,食物都好新鮮,茶碗蒸食開日本野就一定有,我次次都會食,因為好岩我口味,主菜就係A5和牛稻庭烏冬,烏冬好滑,加上個醬油湯同烏冬好夾味,仲有A5和牛,牛肉之中算係有質素,食完個肚仲有點空,食埋兩點A5和牛壽司,呢兩點壽司好大份,比得好足料,牛肉味好濃,好新鮮阿,仲要食埋甜品先滿足到今日既午餐 💯💯💯💯精選A5和牛三點燒肉$388🤎包:前菜、沙律、茶碗蒸、精選A5和牛燒三點燒肉湯、甜品🖤呢一份就係男朋友食,我都試過架,前菜沙律同埋菜碗蒸一樣好食,唔再多講,要講和牛三點燒肉湯,呢個原來都接木好食,A5和牛質素一樣咁靚,都係咁好食,好柔滑
A5和牛稻庭烏冬配兩點壽司$268🤎
包:前菜、沙律、茶碗蒸、A5和牛稻庭烏冬、配兩點壽司甜品
精選A5和牛三點燒肉$388🤎
包:前菜、沙律、茶碗蒸、精選A5和牛燒三點燒肉湯、甜品
🖤呢一份就係男朋友食,我都試過架,前菜沙律同埋菜碗蒸一樣好食,唔再多講,要講和牛三點燒肉湯,呢個原來都接木好食,A5和牛質素一樣咁靚,都係咁好食,好柔滑既質感,當中有三款肉,前上腿腱好有咬口,菲力好有牛味,腹脅肉都好有嚼勁!加埋湯一齊食,簡直係享受,而呢個餐都有甜品甜品質素都係一流💯💯💯💯