餐廳: 元気寿司 (東薈城名店倉)
資訊:

2021-08-15 130 瀏覽
就係頭幾次都要等好耐位今次醒啊5:00就入座唔使等位呢啲時間不過就好多人等外賣可能疫情下外賣有八五折掛入去一坐低就吹水食嘢食嘢食嘢超新鮮價錢合理唔使講因為一直有食物都幾好服務員水準好咗好多今次用咗Citibank食夠$388就順利做會員今次埋單係$432食咗都幾多嘢加埋甜品真係唔錯刺身壽司乜都食仲食埋烏冬添個栗子雪糕同埋鹽雪糕都不得了下次encore坐下坐下已經6:45😂我哋係坐卡位好舒服一邊傾偈一邊食嘢唔覺唔覺就已經接近兩個鐘⋯真係好過坐Starbucks😆最重要一邊食嘢一邊吹水所有嘢都超新鮮可能之後時段多人唔錯唔錯值得推薦⋯今次已經第五次食⋯所以一定要寫分享係喎好想講未食過炸魚皮第一次食真係唔錯嚟到嘅炸魚皮係香噴噴仲要係熱辣辣加油啊期待會員卡到咗再encore🤟🏻😉🥳(幾年前喺長沙灣元氣食過差到不得了驚咗點知嚟到呢度簡直係意外收穫⋯講返長沙灣嗰間元氣真係污糟到不得了服務態度又差希望而家得到改善啦如果係嘅話就同屋企人去試吓)
就係頭幾次都要等好耐位今次醒啊5:00就入座
唔使等位呢啲時間不過就好多人等外賣可能疫情下外賣有八五折掛