2017-11-18 323 瀏覽
唔只一次食呢度既燒肉,時不時會心思思想食。原因?可以無限食喔!又有刺身壽司。以銅鑼灣300蚊可以食得到燒肉放題係算好不錯啦!而家只要like Fb 就有海鮮拼盤送。以前有蠔同花蟹而家就轉左大蜆扇貝比較細,大隻d既話口感會更好。甲羅燒 食左咁多次都係咁令人回味。個人比較鍾意唔撈匀鵪春蛋黄。不過職員會走黎主動幫你😂鮑魚超新鮮,第一次見佢一放落去燒就扭動身體😂 感覺好正,淨係睇都好開心😂每次都要講 呢個蝦堅高質,肉質靚,有咬口,仲有好多膏!識食一定食蝦頭!肉類係每樣叫左一塊既可以見到比較薄切。可能大家會覺得厚切先正,但燒肉薄d返而易控制,又唔洗燒到天光特别推介牛胸腹,有脂肪之餘唔會好膩,反而令牛肉又香又juicy刺身呑拿魚有d乾,帶子好好食 甜蝦俾燒既大蝦比下去🙃壽司係幾足料咖,食一round就好飽😂 推介燒三文魚同卷物炸物其實都幾好食 尤其係雞軟骨,鹹脆香口,不過份量係四至六人咁,唔想浪費就問下有冇得只叫半份movenpick是最高好既句號!小貼示:可以點生菜包住燒肉食,一黎冇咁膩,二黎冇咁熱氣咖p.s. 1. 少左蠔,牛肚等,不過都多左其他小食同沙律2. 四人入座會送龍蝦刺身同粥咖!3.

而家只要like Fb 就有海鮮拼盤送。
以前有蠔同花蟹而家就轉左大蜆
海鮮拼盤

扇貝比較細,大隻d既話口感會更好。

肉類係每樣叫左一塊既

刺身
呑拿魚有d乾,帶子好好食
甜蝦俾燒既大蝦比下去🙃

壽司
係幾足料咖,食一round就好飽😂
推介燒三文魚同卷物

movenpick是最高好既句號!

小貼示:可以點生菜包住燒肉食,一黎冇咁膩,二黎冇咁熱氣咖

p.s.
1. 少左蠔,牛肚等,不過都多左其他小食同沙律
2. 四人入座會送龍蝦刺身同粥咖!
3. 加 $18有貴花蚌
海鮮拼盤