2021-09-28 48 瀏覽
食過返尋味,之前黎旺角已經食過阿木,就算出面好多人排隊就照食佢,因為真係好鐘意食,咁多人食,所以一定吾會差,今次水準亦保持到。食物方面:味道好有水準,我叫左炸排骨便當,肉燥蕃薯苗同桂圓紅棗茶,三樣都不差,炸排骨飯係推薦大家食,好香之餘亦好有口感,食完炸排骨又可以啞返個菜食下,個菜都做得吾差,而杯飲品亦有陣陣清香,飲落口吾同一般出面既桂圓紅棗茶,係呢度先搵到呢隻味,好讚!服務方面:職員態度好好,安排入座貼心,送餐又有禮貌,台灣老闆又有禮貌,令人會再次回來。環境方面:舖面雖不大,但座位間都做足防疫措施,食得亦較放心,筷子為一次性筷子。位置方面:位於旺角鬧市,交通方便,約人或收工食飯都正。最後,職員稱讚好了阿木ig,會有阿木台灣生活百貨的coupon,我們有兩張,隨即吃完過去看看,就在距離餐廳不遠處,步行過去兩分鐘就到,有賣很多台式產品,吾洗飛台灣,係香港又可以掃貨了,呢一餐好正呢!
食物方面:
服務方面:
環境方面:
位置方面:
位於旺角鬧市,交通方便,約人或收工食飯都正。
肉燥蕃薯苗
炸排骨便當
2021-09-27
5 分鐘 (堂食)
肉燥蕃薯苗
炸排骨便當